Projektledare

Vill du vara en del av ett dynamiskt team som driver innovation och förändring inom olika branscher? Sigma Industry Development söker nu erfarna projektledare/koordinatörer som är redo att ta nästa steg i sin karriär och skapa en bättre morgondag.

Vi, Sigma Industry Development, kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder, och vår omvärld. Dessutom har vi kul på jobbet!

Det går bra för oss och vi behöver bli fler erfarna medarbetare inom projektledning!

Nu söker vi dig som har arbetat minst 4 år efter examen varav 2 år som projektledare och gärna har erfarenhet från olika branscher. Extra meriterande är erfarenhet från fordon och försvarsbranschen.

Kunderna till Sigmas Industry Development består av de ledande företagen inom Svenska teknikbolag. Vi verkar inom flertalet branscher och våra konsulter tar sig gärna an nya utmaningar och nya miljöer. Våra uppdrag är oftast ledande roller i kundernas projekt men vi har även interimschefsroller.

Vi tänker oss att du har:

Ingenjörsutbildning (BSc eller MSc)

>2 års erfarenhet som projektledare

>4 års arbetserfarenhet sedan examen

Drivit projekt i projekts olika faser

Meriterande:

Certifiering inom projektledning (t.ex. PMP, Safe)

Kund- och avtalsdialoger

Erfarenhet från försvar eller fordonsbranschen

Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet

Eftersom du redan har erfarenhet från projektledning så vet du vad som krävs för att lyckas i rollen, du har förmågan att lyfta dig själv och dina kollegor till nästa nivå.

Vi söker dig med mycket god förmåga att kommunicera tydligt och effektivt. Du lyssnar på kunden och ger allt för att skapa värde och se till att projekten lyckas. Du gillar att ta dig an nya kulturer, skapa nya relationer och ser utmaningar som en möjlighet till utveckling.

Du är orädd med ett intresse för konsultbranschen och -rollen där du kontinuerligt kommer i kontakt med nya miljöer, branscher och kontakter.

Vi erbjuder

Som konsult på Sigma Industry Development AB är du företagets största värde och vi kommer lägga ner mycket energi och engagemang på att du ska trivas och växa i yrkesrollen. Vi är ett snabbrörligt entreprenörsbolag med varm företagskultur, mycket energi och roliga utmaningar, men också höga krav på våra medarbetare. Utöver den personliga utvecklingen så får du ingångar till spännande och utmanade uppdrag i en mängd olika branscher.

Hos oss omges du av duktiga kollegor och ett aktivt och organiserat erfarenhetsutbyte. Våra projektledare har en karriärplan kopplat till rollen där vi coachar dig i din resa mot nya nivåer inom projektledning. Har du inte redan en projektledarcertifiering så hjälper vi dig med det. Att våra konsulter ständigt strävar efter att förbättra sig själva och kundens verksamhet definierar oss som företag.

Vi erbjuder även mentorskapsprogram för att dela kunskap och erfarenheter.

Läs mer om Sigma Group på sigma.se. Läs mer om just vår verksamhet på sigmaindustryeastnorth.se Klicka dig runt bland länkar och bekanta dig med bolaget. Se gärna filmen The Ones, som symboliserar vilka stordåd ett teknikintresse och nyfikenhet i ung ålder kan leda till.

Kontakt

Vi ser fram emot din ansökan snarast och urval sker löpande. Vi intervjuar löpande varför du gärna får skicka in ansökan (CV och personligt brev) tidigare.

Vid frågor kontakta:

Gustaf Laggar

+46- 768 96 45 02

Gustaf.Laggar@Sigma.se

Frida Örtenblad,

+46- 730 61 43 34

Frida.Ortenblad@Sigma.se

Projektledare

2024-02-05

Sigma Industry Development, Stockholm