Vimeo Poster

Teknik med hjärta,
framtid med vision

Om oss

Vi är Sigma Industry

Sigma Industry East North startade med en passion för att förbättra produkter och teknik. Vår vision är att vara det ledande teknikkonsultbolaget där människan är i centrum. Vår identitet präglas av en familjär känsla där vi stöttar varandra. Vi kommunicerar respektfullt och fattar beslut med människan i fokus. Varje medarbetare ska känna sig sedd, och vi är lyhörda för feedback, behov och önskemål. Vi tror på lagets kraft och ett gott samarbete för att driva verksamheten framåt.

I vår företagskultur lägger vi tyngdpunkten på arbetsglädje. Vi arbetar eftersom vi tycker att det är roligt. Vi är effektiva och tror på engagemang samt decentraliserad styrning som gör skillnad. Vår framgång bygger på starkt lagarbete och ett outtröttligt intresse för att lösa våra kunders problem.

Tack vare vår passion för teknik och människor är vi en viktig del i att skapa en bättre morgondag för våra anställda, våra kunder och världen omkring oss.

SKAPA POSITIV FÖRÄNDRING

Vi bryr oss om varandra och världen runt omkring oss. Som en del av Sigma-gruppen står vi enade i flera projekt med syfte att skapa positiv utveckling i samhället.

Inkludering & mångfald

Till oss är alla välkomna. Vi har nolltolerans mot diskriminering och värdesätter olika människor lika. På denna arbetsplats är det en självklarhet.

Förverkliga Dina Drömmar

Vi skapar förutsättningar för att du ska nå dina mål. Hos oss öppnas en värld av spännande möjligheter för personlig och professionell tillväxt.

Vi jobbar för en hållbar framtid

Agenda 2030 är en universell agenda för hållbar utveckling innehållande 17 utvecklingsmål som ska främja de ekonomiska, miljömässiga och sociala dimensionerna av hållbar utveckling. Här hittar du information hur vi på SIEN Group bidrar för att de globala målen ska bli verklighet.

VILL DU VETA MER?

Star Ambassador

Läs mer

Propeller

Läs mer

Vårt erbjudande

Läs mer