Mechanical design engineer

Gillar du att kombinera ditt intresse för teknik och design för att utveckla morgondagens produkter? Om du trivs med att ha ett omväxlande jobb och skapa meningsfulla lösningar som kan förändra människors liv, då kan detta vara något för dig!

Sigma Industry Development är ett teknik- och konsultbolag inom Sigmagruppen som hjälper en variation av ledande svenska teknikföretag inom t.ex. medtech, greentech, energi, fordon och försvar. Vi arbetar aktivt för en hållbar morgondag där ”Expect a better tomorrow” är vårt motto.

Teamet inom verksamhetsområdet Produktutveckling ska förstärkas och vi letar nu efter vår nya kollega. Vi hjälper kunder inom olika branscher och arbetar med teknisk produktutveckling i form av exempelvis ytmodellering, plåt-, plastkonstruktion eller annan typ av 3D-design. I denna roll får du möjlighet att använda din expertis inom mekanisk teknik för att designa och utveckla innovativa produkter som kommer att göra verklig skillnad. Med tillgång till den senaste tekniken och designverktyg kommer du att arbeta tillsammans med ett talangfullt team av proffs för att skapa produkter som både är funktionella och visuellt imponerande.

Upplägget beror på uppdraget och kan innebära att du sitter ute hos kund, att du jobbar in-house på kontoret i Liljeholmen, eller att du arbetar mot kund på distans.

Mechanical design engineer

2024-02-05

Sigma Industry Development, Stockholm

MER INFORMATION

För mer information kontakta:

Magnus Schotte

Sektionschef

Sigma Industry Development, Stockholm

Produktutveckling

073-051 92 61

magnus.schotte@sigma.se

LinkedIn