Open post

Konsult inom Life Science

Hej Life Science kollega!

På Sigma Industry Innovations (SII) kontor i Eskilstuna är vi nyfikna. Som namnet antyder är vi även ganska påhittiga och vi ser varje problem som början på en möjlighet. Vi har förmånen att få vara en del av ett växande Life Science område i Mälardalen. Som ett entreprenörsdrivet företag bidrar vi med idéer och kompetens och det är här Du kommer in i bilden. Vill Du hjälpa oss att ta Life Science framåt och ingå i vår växande Life Science gruppering? Ser du saker på ett sätt som ingen annan gör? Får du energi av att hitta nya möjligheter och lösningar? Då vill vi ha Din hjälp och inspiration! ✨

Vem är du?

Vi letar efter nya, engagerade kollegor med tidigare erfarenhet inom Life Science, som vill ta ansvar och har förmågan att leda sig själv och andra. Du tar egna initiativ och delar gärna med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Som person gillar du omväxling och har en vilja att göra skillnad genom ständiga förbättringar. Om du dessutom är lösningsorienterad, hjälpsam och har ett stort hjärta, kommer du definitivt att trivas hos oss. 😍

För att utveckla verksamheten tillsammans, tror vi att du har en gedigen eftergymnasial utbildning som naturvetare eller ingenjör samt har tidigare erfarenhet inom något av följande områden:

 • Projektledning i GMP verksamhet
 • Ledarskap
 • Validering/kvalificering
 • Kvalitetskontroll eller kvalitetssäkring
 • Processutveckling
 • Laboratorieingenjör
 • Avvikelseutredning i GMP verksamhet
 • Produktionsteknik

Vi erbjuder:

Här på SII har du alla möjligheter att vara med och påverka hur Din utvecklingsresa ser ut. För oss som team är det oerhört viktigt att alla kollegor mår bra och utvecklas i den takt de själva önskar. Hos oss kan du hitta det just Du brinner för lättare än när du är anställd på ett traditionellt företag. Du kan exempelvis bli expert inom ditt befintliga område, du kan lära dig något nytt eller engagera dig internt på Sigma.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga lönemodeller, friskvårdsbidrag och flertalet andra förmåner.

Under 2024 har vi som mål att fokusera på välmående för oss och för vår omgivning. Inom Sigma-koncernen har vi stora hjärtan och engagemanget och viljan att hjälpa behövande i samhället har alltid funnits där. ❤ Läs gärna mer om vårt samhällsengagemang på vår koncerns hemsida danir.se.

Om du gillar vad du läst hittills och har en bra känsla i magen, vill vi träffa dig! Skicka in din ansökan så samtalar vi vidare.

Vill du veta mer om SII, se här: Alla problem är början på en möjlighet. – Danir

Open post

Senior Valideringsingenjör/Valideringsledare Life Science

Sigma Industry Smarts affärsområde Life Science har flera spännande och utvecklande uppdrag i roller som valideringsingenjör och valideringsledare. Vi söker dig som vill arbeta inom läkemedel- och tillverkningsindustrin och ges en möjlighet att göra skillnad.

Du som söker har minst 2 års erfarenhet av arbete inom läkemedelstillverkning, medicintekniska produkter eller annan liknande regulatorisk miljö eller industri.

I rollen som valideringsingenjör/valderingsledare kommer du arbeta i uppdrag hos kund eller projekt, både stora och små. Rollen är nyanserad och innebär exempelvis att du kommer ansvara för: Valideringsstrategier, planera och leda valideringsaktiviteter, kvalificering (IQ/OQ/PQ), hantera avvikelser, upprättande av valideringsrapporter och mycket mer!

Open post

Sterility Assurance Officer/ QA med erfarenhet inom aseptisk tillverkning

Sigma Industry Smarts vision är att tillsammans skapa en bättre framtid för både medarbetare, kunder och patienter. Affärsområdet Life science har många spännande och utvecklande uppdrag i olika roller. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med flera olika bolag, stora som små, det ena uppdraget är inte det andra likt.

Vi expanderar och just nu söker vi personer med erfarenhet inom Sterility Assurance Officer/ QA med erfarenhet av aseptik inom läkemedelsindustrin.

Vi ser helst att du har minst 1 års erfarenhet av rollen som Sterility Assurance Officer

Open post

Life Science konsulter till SIGMA industry SMART AB

Sigma Industry Smarts vision är att tillsammans skapa en bättre framtid för både medarbetare, kunder och patienter. Affärsområdet Life science har många spännande och utvecklande uppdrag i olika roller. Vi expanderar och till vår nya sektion söker vi ett flertal konsulter som vill arbeta inom läkemedel- och tillverkningsindustrin.

Vi ser helst att du har minst 2 års erfarenhet av arbete inom läkemedelstillverkning, medicintekniska produkter eller annan liknande regulatorisk miljö eller industri.

Open post

Vill du vara med och utveckla ny teknik i Örebro ?

Är du också en mjukis som har svårt att släppa tangentbordet? Vill du vara med och utveckla ny teknik?

Sigma Industry expanderar just nu inom mjukvara i Örebro och letar nya stjärnor till vårt team. Vill du också bli en del av ett härligt gäng? Då kan du äntligen ha hittat rätt!

Vi söker nya stjärnor som har jobbat inom mjukvara som till exempel kravhantering, design, utveckling, test, dokumentation, underhåll, support eller projektledning.

Kort sagt har du jobbat mjukvara eller elektronik system och vill vara med och utveckla vår verksamhet så är du personer vi letar efter.

Söker vi dig?

Vi tror att du är en driven entreprenör som ser fram emot att sätta Sigma Industry på kartan inom mjukvara. Du ser utmaningar som möjligheter och visar både engagemang och nyfikenhet i din vardag. Gemenskap är viktigt för dig och du vill verka för teamets bästa. Du har ett stort intresse för ny teknik och har några års erfarenhet inom mjukvara .

Sigma Industry Innovation AB är ett teknikkonsultbolag med ca. 120 personer. I Mälardalen är vi verksamma inom mekanisk konstruktion, projektledning, produktionsteknik, el/elkraft,inbyggda system,IT,mjukvara och automation samt interimschefer och kvalitet. Sigma ägs av Danir AB som har över 4 500 medarbetare i 13 länder.

Open post

Öppen ansökan Sigma Industry Evolve

Söker du efter en ny utmaning inför hösten och 2024? Vill du bli en del av ett härligt konsultbolag specialiserade inom industri och bidra till våra leveranser gentemot de största bolagen i Sverige. Då får du gärna söka på denna annons så pratar vi mer om dig, din bakgrund och önskemål för framtida anställning.

Om Sigma Industry Evolve

Sigma är ett framåtdrivande globalt företag med en stark familjeanda. Hos oss kommer våra anställda först. Det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra, trivs och har rätt förutsättningar för att utvecklas. För oss är kollektivavtal, generös friskvård, utbildningspeng och möjlighet till trivselaktiviteter utanför arbetstid en självklarhet! Vi vill att våra medarbetare ska trivas hos oss länge och känna sig som en del av Sigma-familjen.

Sigma Industry Evolve är ett av bolagen inom Sigma Industry East/North Group och har gedigen kompetens inom industrisektorn. Vi jobbar tillsammans med kunder inom branscher som till exempel energi, kärnkraft, el/kraft, verkstadsindustri, produktion, stålindustri, Life Science och försvarindustri.

Vi söker

Vi söker dig som har flera års relevant erfarenhet från industri eller tekniska roller och är sugen på en ny utmaning. Yrkesroller som vi återkommande får förfrågningar om är:

 • Projektledare
 • Programledare
 • Produktionsingenjörer
 • Processingenjörer
 • Utvecklingsingenjörer
 • Mekanikkonstruktörer
 • Elkonstruktörer
 • Interimschefer
 • Planerare/Koordinerare
 • Kemister
 • Labbingenjörer
 • QA/QC Specialister
 • Valideringsledare/ingenjörer
 • Systemingenjörer
 • Automationsingenjörer
 • Forskningsingenjörer
 • Dokumentationsspecialister
 • Inköpare/Sourcingspecialister
 • Testledare

Placering

Denna annons gäller för vårt kontor i Uppsala men vi har nära samarbete med övriga Sigma-bolag i Stockholm, Mälardalen, Östergötland och Norrland om du är öppen för att höra vilka uppdrag som finns där. Uppdragets karaktär och arbetsplatsens miljö avgör om du behöver sitta på plats, kan sitta helt på distans eller köra med en hybridlösning. Du är alltid välkommen att sitta på Sigmas kontor!

Baskunskaper

 • Svenskt medborgarskap
 • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Ha erfarenhet, kunskap och intresse för rollen/rollerna du är intresserad av
 • Ska klara en säkerhetsprövning

Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet

Vi ser långsiktigt på våra anställda och som konsult hos oss kommer du att få möta olika företagsmiljöer, människor och frågeställningar. För att lyckas med de utmaningar och krav som ställs behöver du vara självgående, flexibel, målmedveten, relationsskapande och ha förmåga/vilja att lösa problem.
Företagsbeskrivning
Sigma Industry Evolve AB är ett teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som erbjuder kvalificerade konsulttjänster till våra kunder. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda möjlighet att utvecklas. Vill du bli del av en grupp som aktivt jobbar med att bli bättre samtidigt som vi har roligt tillsammans?
Ansökan
Detta är en annons för spontana ansökningar, en möjlighet till ett första samtal för att se om Sigma kan vara en arbetsgivare för dig nu eller i framtiden. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta oss. Intervjuer och urval sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Välkommen med just din ansökan!
Open post

Bli en Sigma studentambassadör!

Sigma Industry Evolve, studentambassadörsprogram 2023/2024

Nu har du som student chansen att lära känna Sigma Industry och näringslivet i regionen på djupet. Vill du som teknologstudent ha en betydande roll i utvecklingen av ett ledande och växande konsultbolag i Uppsala?

Rollen som ambassadör och studentprojektledare

Vi söker 1-2 studentambassadörer för läsåret 2023/2024 till vårt nya fräscha kontor i Uppsala. Som ambassadör kommer du att vara länken mellan Uppsala Universitet och Sigma Industry Evolve. Ditt uppdrag är att skapa möjligheter för studenter att lära känna Sigma Industry men också näringslivet i regionen.

Med stöd från våra konsulter och ledningsgruppen kommer du att arbeta för att synliggöra Sigma Industry samt stärka vårt varumärke. Du kommer få möjligheten att ta vara på ditt nätverk som du etablerat under din studietid, samt knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Du är den som kanaliserar information och hittar möjligheterna hur vi på kreativa och värdeskapande sätt kan koppla samman studenterna med oss och näringslivet.

I din roll som studentprojektledare, får du styra över din tid och hur mycket du kan arbeta. Du ska hinna med uppdraget utöver dina studier. Arbetet kommer naturligt varierar i omfattning och det krävs mer tid i samband med och inför exempelvis event. I din roll ingår det bland annat att:

 • Planera och delta på olika studentaktiviteter
 • Projektleda och genomföra egna event, av olika slag och omfattning
 • Utforma plan för marknadsföring av Sigma Industry i sociala kanaler och på universitetet
 • Delta i studentrekryteringsprocessen
 • Vid behov, tid och intresse hjälpa till med att utveckla kontoret och vårt team i Uppsala

Kort om Sigma

Sigma Industry är det privatägda familjära teknikkonsultbolaget som tror på lagets kraft och ser vikten av långsiktighet och entreprenörskap. Vi strävar efter att vara en trygg och inkluderande arbetsplats, där vi bland annat arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor genom våra interna och externa initiativ. Med våra ledord ”Expect a better tomorrow” ser vi alltid till att ligga i framkant, men vi behöver din hjälp att bli ännu bättre! Sigma ägs av Danir AB som har över 8 000 medarbetare i 16 länder.

Ansökan

I ditt personliga brev vill vi att du beskriver varför du vill bli en studentambassadör på Sigma, varför du passar till rollen och varför du är den vi söker. Formulera också tre förslag på aktiviteter/ event eller något annat som går i linje med uppdraget som beskrivet ovan.

Efter sommaren 2023 kommer vi inleda ditt uppdrag och definiera året framför oss.

Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet

Vi söker dig som är teknologstudent och påbörjar ditt tredje, fjärde eller sista läsår på UU. Du brinner för regionen och vill aktivt medverka för att fler studenter ska upptäcka, komma i kontakt med och lära känna näringslivet. Du förstår värdet med nätverk och ser det som något du vill ge till andra, samtidigt som du utvecklar ditt eget.

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta, har stor social kompetens och är en förebild i de sammanhang du verkar i. Du är flexibel och lyhörd för behov och kan snabbt anpassa dig till ny input och förändringar. Du har lätt för att träffa nya människor och knyta kontakter, tar gärna initiativ och mycket eget ansvar.

Vi erbjuder

Ett utvecklande extrajobb där du får chansen att utmanas och växa som person. En chans att påbörja din karriär på ett betydelsefullt och givande sätt.

För dig, som för alla våra anställda, erbjuder vi en rolig och stimulerande arbetsmiljö som värdesätter både personlig utveckling och gemenskap. Du kommer få en god inblick i vår konsultverksamhet och har chansen att påverka utvecklingen av bolaget. Du kommer få tillgång till vårt kontor i Uppsala och möjligheten att lära känna våra konsulter. Du kommer få inbjudan till våra aktiviteter och annat roligt som vi gör tillsammans.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar, där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. För en framtida medarbetare på Sigma Industry finns det inga hinder utan bara möjligheter.

Välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans!