Open post

Mekanikkonstruktör – Produktutveckling, Stockholm

Sigma Industry Development har ett stort kundutbud inom mekanikkonstruktion.

Som konstruktör ansvarar du för att ta fram lösningar på olika tekniska problem tillsammans med våra kunder. Arbetet utförs i CAD där du kommer ta fram både 3D- och 2D-underlag, du kan också behöva verifiera din design med enklare beräkningar för att säkra att din konstruktion klarar olika lastfall. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativtagande och kommunikativ då du kommer samarbeta med många olika tvärfunktioner som t.ex. produktion, leverantörer, etc.

Oavsett om du föredrar att dyka in i stora projekt eller föredrar kortare uppdrag så har vi något som passar. Vi anpassar projekt efter kundens behov, vilket kan innebära allt från arbete direkt hos kunden till möjligheten att utföra ditt arbete på distans, eller in-house på vårt Sigmakontor.

Open post

Employee Success Officer

Sigma Industry Development är ett ledande tekniskt konsultbolag som tror på att tekniken driver utvecklingen framåt för en bättre morgondag. Vårt team består av passionerade individer som brinner för entreprenörskap och innovation.

Nu söker vi en ”Employee Success Officer” som delar vår passion och vill vara en del i att skapa våran bolagsresa mot framtiden. #Tillsammans

Som vår ”Employee Success Officer” kommer du att arbeta med:

  • Marknadsföring
  • Utveckla bolagets EVP
  • Ansvara för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till anställning
  • Utveckla och implementera strategier för att behålla och utveckla våra befintliga medarbetare
  • Samarbeta nära med vårt lednings- och teknikteam för att säkerställa att vi har rätt kompetens för våra projekt
  • Ha delansvar inom HR
  • Samt skapa en positiv och inkluderande arbetskultur där våra medarbetare kan växa och trivas
Open post

Mechanical design engineer

Gillar du att kombinera ditt intresse för teknik och design för att utveckla morgondagens produkter? Om du trivs med att ha ett omväxlande jobb och skapa meningsfulla lösningar som kan förändra människors liv, då kan detta vara något för dig!

Sigma Industry Development är ett teknik- och konsultbolag inom Sigmagruppen som hjälper en variation av ledande svenska teknikföretag inom t.ex. medtech, greentech, energi, fordon och försvar. Vi arbetar aktivt för en hållbar morgondag där ”Expect a better tomorrow” är vårt motto.

Teamet inom verksamhetsområdet Produktutveckling ska förstärkas och vi letar nu efter vår nya kollega. Vi hjälper kunder inom olika branscher och arbetar med teknisk produktutveckling i form av exempelvis ytmodellering, plåt-, plastkonstruktion eller annan typ av 3D-design. I denna roll får du möjlighet att använda din expertis inom mekanisk teknik för att designa och utveckla innovativa produkter som kommer att göra verklig skillnad. Med tillgång till den senaste tekniken och designverktyg kommer du att arbeta tillsammans med ett talangfullt team av proffs för att skapa produkter som både är funktionella och visuellt imponerande.

Upplägget beror på uppdraget och kan innebära att du sitter ute hos kund, att du jobbar in-house på kontoret i Liljeholmen, eller att du arbetar mot kund på distans.

Open post

Senior Valideringsingenjör/Valideringsledare Life Science

Sigma Industry Smarts affärsområde Life Science har flera spännande och utvecklande uppdrag i roller som valideringsingenjör och valideringsledare. Vi söker dig som vill arbeta inom läkemedel- och tillverkningsindustrin och ges en möjlighet att göra skillnad.

Du som söker har minst 2 års erfarenhet av arbete inom läkemedelstillverkning, medicintekniska produkter eller annan liknande regulatorisk miljö eller industri.

I rollen som valideringsingenjör/valderingsledare kommer du arbeta i uppdrag hos kund eller projekt, både stora och små. Rollen är nyanserad och innebär exempelvis att du kommer ansvara för: Valideringsstrategier, planera och leda valideringsaktiviteter, kvalificering (IQ/OQ/PQ), hantera avvikelser, upprättande av valideringsrapporter och mycket mer!

Open post

Digitaliseringsledare och IT-samordning för underhåll

Är du en driven och erfaren ingenjör som vill vara med och utveckla underhållet av Forsmarks kärnkraftverk och samtidigt bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning? Har du erfarenhet av digitalisering, IT-utveckling och verksamhetsutveckling för underhåll? Då passar rollen som Digitaliseringsledare för dig!

De senaste årens utveckling inom digital teknik har gjort att vi på bred front kan accelerera utvecklingen i vår verksamhet genom de möjligheter som ges av digitalisering. Vi vill öka vår förmåga inom områden som intelligent beslutsfattande, datadrivet underhåll, mobilitet, automatisering av arbetsprocesser, samverkan och ständiga förbättringar. Utvecklingen har stor potential och betydelse för att vi ska kunna möta framtiden!

Som digitaliseringsledare blir din uppgift att identifiera, samordna och driva utvecklingsprojekt inom digitalisering tillsammans med övriga delar av underhållsavdelningen. Du kommer också att vara en viktig del av hela Forsmarks arbete med digitalisering och därför ha en tät samverkan med övriga avdelningar som teknik, drift och skydd.

Som IT-samordnare för underhåll blir din uppgift att leda och styra underhållets arbete inom IT-förvaltning, med syfte att ha verktyg och system som möter våra krav och ger oss rätt förutsättningar att bedriva underhåll. Arbetet sker tillsammans med Forsmarks IT-avdelning.

Tjänsten är en stabstjänst till enheten Underhållsteknik som består av ca 45 medarbetare fördelat på tre grupper; Komponenter, Förnyelse och Utveckling. Du ingår i enhetens ledning och rapporterar till enhetschefen för Underhållsteknik.

Open post

Sterility Assurance Officer/ QA med erfarenhet inom aseptisk tillverkning

Sigma Industry Smarts vision är att tillsammans skapa en bättre framtid för både medarbetare, kunder och patienter. Affärsområdet Life science har många spännande och utvecklande uppdrag i olika roller. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med flera olika bolag, stora som små, det ena uppdraget är inte det andra likt.

Vi expanderar och just nu söker vi personer med erfarenhet inom Sterility Assurance Officer/ QA med erfarenhet av aseptik inom läkemedelsindustrin.

Vi ser helst att du har minst 1 års erfarenhet av rollen som Sterility Assurance Officer

Open post

Life Science konsulter till SIGMA industry SMART AB

Sigma Industry Smarts vision är att tillsammans skapa en bättre framtid för både medarbetare, kunder och patienter. Affärsområdet Life science har många spännande och utvecklande uppdrag i olika roller. Vi expanderar och till vår nya sektion söker vi ett flertal konsulter som vill arbeta inom läkemedel- och tillverkningsindustrin.

Vi ser helst att du har minst 2 års erfarenhet av arbete inom läkemedelstillverkning, medicintekniska produkter eller annan liknande regulatorisk miljö eller industri.

Open post

Spontanansökan Sigma Industry Smart

Söker du efter ett nytt och spännande uppdrag hösten 2023? Vill du bli en del av ett härligt konsultteam specialiserade inom automation, life science, produktionsteknik och projektledning? Sök därför på denna annons så pratar vi mer om dig, din bakgrund och önskemål för framtida anställning.