Sektionschef i Linköping hos Sigma Industry East

Sigma Industry East befinner sig i en tillväxtfas och vi letar nu efter en engagerad och driven sektionschef som vill vara en del av vårt team. Vi arbetar med spännande teknik och världsledande företag, med en tydlig inriktning på samarbete och långsiktiga relationer med våra kunder.

I linje med vår strategi söker vi nu en sektionschef för Linköping med fokus på områden inom försvar och flygindustrin.

Ditt huvudsakliga ansvar inkluderar ledning av konsulter, verksamhetsutveckling, strategi, budget, försäljning, rekrytering, samt den personliga utvecklingen av våra konsulter. För att lyckas i rollen är ett lagarbete avgörande, där du fungerar som spelande lagkapten och naturlig ledare. Daglig kontakt med ledande befattningshavare inom industrin i Östergötland är en del av din roll, där vi strävar efter att etablera långsiktiga relationer. En nära dialog med konsulter och chefer i andra delar av bolaget, både i Linköping och Norrköping samt inom Sigma Industry-koncernen, är en integrerad del av det operativa och strategiska arbetet. Vi betonar öppenhet och familjekänsla inom Sigma Industry East, där stöd och utveckling sker genom samverkan mellan kontoren.

Vi önskar att du har erfarenhet som konsultchef inom relevant område. Personlighet, affärsmässighet och entreprenörskap är avgörande faktorer snarare än en exakt lista på tidigare erfarenhet. Du är en drivande, kommunikativ och trygg ledare med prestigelös attityd och du har byggt din ledarerfarenhet genom förtroende och engagemang. Förmodligen har du etablerade relationer med industriella aktörer inom Östergötland och dess omgivningar. Kanske är du redan en ledare som strävar efter att ta nästa steg och få möjligheten att utveckla en grupp hos oss där du kan sätta din personliga prägel.

Vi har idag kollektivavtal med bra förmåner och erbjuder även partnerskap i bolaget. Sigma är ett av Sveriges största privatägda konsultbolag och har sedan starten haft målet att utveckla företag och bidra till ett bättre samhälle genom entreprenörskap, långsiktighet och samhällsengagemang. Vi arbetar aktivt med CSR genom olika initiativ tex. Start for life eller genom vår stiftelse Expect a better tomorrow – stiftelsen. Där Sigma vill bidra till ett mer hållbart, jämlikt och rättvist samhälle.

Idag är Sigma en av Sveriges ledande koncerner inom teknikkonsultation med kontor i 47 städer, i 13 länder. Vi kombinerar lokal kännedom med global expertis och internationella samarbetspartners.

Vår vision strävar efter att vara det ledande teknikkonsultbolaget där människan är i centrum.

Vi är stolta över och lever efter vårt motto ”Expect a Better Tomorrow”. Vill du också vara med och utveckla teknik och skapa lösningar som ger en bättre morgondag?

Sektionschef i Linköping hos Sigma Industry East

2023-12-20

Sigma Industry East, Linköping