Projektplanerare till kärnkraftsbranschen

Sigma Industry Evolve vill stärka sin leveransförmåga inom projekt. Vi söker nu en erfaren och självgående projektplanerare till vårt team i Uppsala. I din roll kommer du utgöra en del av projektgruppen där du rapporterar till projektledaren. Du kommer ansvara för att tidsplanerna är uppdaterade med tillförlitlig information om projektets aktiviteter, kritiska leveranser samt framdrift. Vid behov föreslår du även justeringar. Rollen lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet.

Sigma erbjuder konsulttjänster till såväl stora som små industrikunder runt om i regionen. Uppdragen utförs dels ute på plats hos kund i deras verksamhet men även från Sigmas kontorslokaler i Uppsala. Företag såsom Vattenfall, Forsmarks Kraftgrupp och Svensk Kärnbränslehantering är några av de kunder vi samarbetar tätt med inom branschen. Detta innebär rent praktiskt att resor till framförallt Forsmark kommer att ingå som en naturlig del i arbetet.

För att lyckas i rollen krävs att du har flera års relevant arbetslivserfarenhet och känner dig bekväm i att samarbeta med andra. Sigma erbjuder trygga arbetsvillkor samt att vi lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer
– Teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom området
God kunskap inom projektplaneringsverktyg (exempelvis Primavera, MS Projects…)
– Väl förtrogen med planering av tid, resurs och kostnad
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det här ser vi som meriterande
– Tidigare erfarenhet från projekt och koordinerande roller
– Certifiering inom projektledning (exempelvis PMP, IPMA…)
– Tidigare erfarenhet från kärnkraftsbranschen eller liknande bransch med höga säkerhetskrav.

Tjänsten kräver att följande genomförs med godkänt resultat innan ett uppdrag påbörjas:

– Registerkontroll

– Säkerhetsprövning
– Drogtest

Företagsbeskrivning
Sigma Industry Evolve AB är ett teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som erbjuder kvalificerade konsulttjänster till våra kunder. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda möjlighet att utvecklas. Vill du bli del av en grupp som aktivt jobbar med att bli bättre samtidigt som vi har roligt tillsammans?

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta mig. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Välkommen med din ansökan!

Projektplanerare till kärnkraftsbranschen

2024-02-05

Sigma Industry Evolve, Uppsala