Mekanikkonstruktör till Sigma Industry North!

Sigma Industry North, en framtidsresa med människan i centrum!

Tillsammans skapar vi en resa med utmaningar, samverkan och använder styrkan som grupp för att leverera den bästa kvalitén till våra kunder. Givetvis ska vi ha riktigt kul på vägen också!

Vi jobbar med spännande teknik och världsledande företag med fokus på samarbeten och långsiktiga relationer med våra kunder.

Du kommer att ingå i en organisation med drag under galoscherna och tillväxt i DNA! Utöver detta kommer du att ha många framgångsrika kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigma.

Då vi verkar i flertalet branscher kan du också få möjlighet att pröva vingarna på uppdrag utanför din komfortzon, i nya kontexter och med annorlunda teknologi.

Vem är du?

Du har goda kunskaper inom CAD. Har du erfarenhet av olika PDM-program, FEM-beräkningar och från fordonsindustrin är det en merit.

Du har teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå inom produktutveckling eller maskinteknik.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Personliga färdigheter

Vi söker dig som är genuint teknikintresserad och gillar att hitta lösningar på tekniska utmaningar.

Som person är du engagerad, uthållig, strävar efter att leverera ditt yttersta i rätt tid och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen.

Vi erbjuder

Sigma Industry North kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder, och vår omvärld. Vi är ett entreprenörsbolag med varm företagskultur, mycket energi och roliga utmaningar.

Vi sätter både dig och kunden i centrum, då motiverade medarbetare och goda kundrelationer bidrar till ett högre mervärde för samtliga parter.

Hälsa och välmående hos våra medarbetare är grundläggande för vår verksamhet därav jobbar vi aktivt med diverse aktiviteter för att uppmuntra fysisk aktivitet och mentalt välmående.

Naturligtvis är vi kollektivavtalsanslutna via Almega.

Är du sugen på att höra mer? Kontakta då:

Marcus Eriksson,
+46 703846830
marcus.eriksson@sigma.se

Mekanikkonstruktör till Sigma Industry North!

2023-12-22

Sigma Industry North, Umeå

MER INFORMATION

För mer information kontakta:

Marcus Eriksson

Sektionschef

Sigma Industry North, Umeå

Produktutveckling

070-384 68 30

marcus.eriksson@sigma.se

LinkedIn