Mekanikkonstruktör till Försvarsindustrin

Vill du vara en del av ett dynamiskt och engagerat team som arbetar med modern teknik inom mekanikkonstruktion? Vi på Sigma Industry Development är på jakt efter en erfaren mekanikkonstruktör till vårt team inom Produktutveckling.

Som konsult hos oss på Sigma kommer du att ställas inför spännande utmaningar och möjligheter att växa både som individ och professionell. Vi tror på att utveckling är nyckeln till framgång, både för våra kunder, dig som individ och för vårt eget företag. Vi har en bred kundportfölj som inkluderar försvarsindustrin. Du kommer inte bara få chansen att arbeta med den senaste tekniken, utan du kommer också att vara en viktig del av ett samarbetsvilligt och kompetent team där kunskapsdelning och ömsesidigt stöd är en central del av vår kultur.

Vi tror på att ständigt utvecklas och förbättras. Därför håller vi regelbundna seminarier och träffar där vi lär av varandra och gästtalare från branschen som delar med sig av sina kunskaper. Dessa möten ger dig inte bara möjligheten att växa professionellt, utan också att knyta vänskapliga band med kollegor och experter inom din bransch.

Mekanikkonstruktör till Försvarsindustrin

2023-12-22

Sigma Industry Development, Stockholm