Juniora Ingenjörer

Låt oss presentera: din språngbräda rakt in i arbetslivet! För kunds räkning – det lokala energibolaget Tekniska verken- söker vi kompetens inom ett antal olika områden, där vi anställer löpande utifrån behov och efterfrågan. Det här är chansen att bygga upp verktygslådan och kickstarta karriären på ett framtidssatsande, spännande företag.

Sigma Industry East AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produktionsutveckling, projektledning, arbetsmiljö, energi och miljö, industriell IT och ledning, som utmanar de etablerade standarderna. Vi har lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet.

Vi söker dig som har jobbat 1-3 år inom ingenjörsyrket eller precis ska ta examen och är redo att föra dina kunskaper vidare i arbetslivet. Vi söker dig med akademisk utbildning och ett stort intresse inom något av följande områden:

  • IT
  • Verksamhetsutveckling
  • Bränslebaserad energi
  • Nät
  • Bredband

För tjänsten krävs flytande språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av, men framför allt ett intresse för, energi, miljö och hållbarhet. ​

Vi söker juniora profiler med ett genuint intresse att utvecklas inom sitt utbildningsområde.

Du förväntas vara drivande, självgående och engagerad med ett stort engagemang för arbetsuppgifterna. Du har god självinsikt och en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp med förståelse för dina och andras personligheter. Du förväntas vara en lagspelare med känsla för både samarbete och resultat.

Välkommen med din ansökan!

Juniora Ingenjörer

2022-09-07

Sigma Industry East North, Linköping

MER INFORMATION

För mer information kontakta:

Moa Borland

Vd

Sigma Industry East, Linköping, Norrköping

Energi, Miljöteknik

076-007 57 92

moa.borland@sigma.se

LinkedIn