El och Elkrafts konstruktörer samt Projektledare

Vi vill fortsätta att bygga på vårt lag med kompetenta konstruktörer och projektledare . Vi söker därför efter dig som tillsammans med oss vill vara delaktig i att bygga upp morgondagens teknikkonsultföretag och det bästa laget inom el i Mälardalen.

Som el ingenjör och/eller projekt ledare kommer du arbeta tillsammans med de främsta företagen inom svensk industri såsom järnväg, vindkraft, vattenkraft, värme m.fl . Du gillar problemlösning och är kundfokuserad och lyhörd. Utifrån kundens önskemål och din erfarenhet utvecklar du och löser kundens utmaningar.

Som Elkrafts ingenjör och/eller projektledare kommer du att jobba bland annat mot både Ellevio,Svenska kraftnät,Mälarenergi,E.on samt andra lokala aktörer inom elkrafts konstruktion,beredning och projektering samt installation och drifttagning.

Som el och/eller elkrafts projektledare kommer du jobba med att hålla ihop projekten

Omkring dig kommer du att ha många framgångsrika kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigma. Vi har ett gäng konstruktörer och projektledare som utgår ifrån Umeå och ett ännu större team som utgår ifrån Stockholm så du har många kollegor att bolla utmaningarna med som jobbat med många olika kunder i olika uppdrag.

Då vi verkar i flertalet branscher kan du också få möjlighet att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projekt!

Summerat:
•Komplexa tekniska team
•Kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och interna parter
•Utveckling
•Problemlösning

El och Elkrafts konstruktörer samt Projektledare

2023-11-06

Sigma Industry East North, Västerås

MER INFORMATION

För mer information kontakta:

Mikael Hagström

Sektionschef

Sigma Industry Innovation, Västerås, Örebro

Embedded, El & Automation

070-601 27 15

mikael.hagstrom@sigma.se

LinkedIn