Brinner du för produktutveckling?

Produktutvecklingsgruppen i Eskilstuna fortsätter växa och nu lägger vi upp nästa växel och söker dig som vill ta nästa steg tillsammans med oss! Hos oss kommer du till en utvecklande och inspirerande miljö med möjligheter att ta nästa steg i din karriär. Är du intresserad av att jobba inom E-mobility, försvarsindustrin eller fordonsbranschen? Eller kanske tycker du det verkar intressant att arbeta mot defence?

Är du den vi söker?

För den här tjänsten behöver du ha i alla fall några års erfarenhet som produktutvecklare/konstruktör eller teknisk projektledare inom relevant område.

Vi tror att du förmodligen är en tekniskt intresserad person som tycker det är spännande att testa nya saker och inte är rädd för en utmaning. Det är meriterande om du tidigare har arbetet med e-mobility, försvarsindustrin eller fordonsbranschsen. Som produktutvecklare är CAD en naturlig del och hos våra kunder används främst Catia V5, Solidworks och CREO. Där arbetar du oftast i ett utvecklingsteam tillsammans med andra för att hitta idéer och lösa tekniska svårigheter.

Är du i stället en teknisk projektledare tror vi att du har egenskaper som att du har lätt att se helheten, du har lätt för att kommunicera och göra dig förstådd. Du gillar att leda och stötta människor i deras tekniska arbete, du har inget emot av att dyka in i tekniska diskussioner och vill fortfarande ha en hand i utvecklingsarbetet.

Är Sigma Industry Innovation din nästa karriärsdestination?

Hos oss blir du välkomnad av glada och hjälpsamma kollegor. Vi har roligt på jobbet, högt i tak och ett engagerande klimat. Du står aldrig ensam inför en utmaning utan kan bolla idéer och hitta möjligheter tillsammans med dina kollegor. Vi tror på att samarbete är nyckeln till framgång. På Sigma Industry Innovation har du möjlighet att samarbeta med experter från olika teknikområden och utbyta idéer i en stödjande och inkluderande arbetsmiljö. Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder kontinuerlig utveckling och utbildning. Här kan du ständigt växa i din karriär och bredda din expertis.

Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet företag med stora visioner och korta beslutsvägar, vilket ger goda möjligheter att påverka såväl din egen som företagets framtid. Vill du bli expert inom ditt befintliga område, växa in i ett nytt eller engagera dig internt på Sigma? Möjligheterna är oändliga och hos oss får du allt i ett: en trygg anställning, en stimulerande vardag och en skräddarsydd framtid. Vi tror på att trivas på jobbet. Hos oss skapar vi en positiv och rolig arbetsmiljö där gemenskap och arbetsglädje är i fokus. Välkommen till Sigma Industry Innovation i Eskilstuna – en plats där du inte bara kan forma din framtid utan också påverka vår teknologiska framtid. Kom och gör skillnad med oss!

Vill du bli vår nya kollega?

Tack för att du har läst vår annons!

Vi hoppas att du känner dig nyfiken på oss och vi ser fram emot att läsa din ansökan och ditt CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.

Kontakt

Har du fler frågor? Hör av dig så berättar vi mer!

Anton Sandegren: 073 – 629 17 61, anton.sandegren@sigma.se

Brinner du för produktutveckling?

2024-01-22

Sigma Industry Innovation, Eskilstuna

MER INFORMATION

För mer information kontakta:

Anton Sandegren

Sektionschef

Sigma Industry Innovation, Eskilstuna

Produktutveckling

073-629 17 61

anton.sandegren@sigma.se

LinkedIn