Är du verksamhetsutvecklare/projektledare inom Energisektorn?

Vi söker dig som är insiktsfull i hur du arbetar och vad du behöver för att kunna arbeta på bästa sätt. I och med detta är du kreativ, har en god analyseringsförmåga, gillar problemlösning och effektivisering. Du vill bidra till Sveriges energiomställning och vara en del i arbetet att tampas mot dagens utmaningar i energifrågan. Då arbetets innehåll kan variera över tiden förutsätts du vara flexibel och beredd på att kunna lösa en mängd olika uppgifter. Du har minst 2 års erfarenhet inom verksamhetsutveckling eller projektledning. Utöver dessa kvalitéer tror vi att du även uppfyller några av punkterna nedan:

  • SC eller M. SC inom energi, miljö, produktutveckling, IT eller motsvarande.
  • Erfarenhet från energisektorn
  • Kunna leda projekt, workshops, du har ett kommunikativt ledarskap
  • Ha arbetet med Gantt scheman, WBS, riskanalyser, konsekvensanalyser, kravställning inom projektledning.
  • Kanske har du även erfarenhet av upphandlingar, arbeta tätt med kunden, B2B och/eller förändringsledning eller Power BI?
  • Meriterande är verifiering i form av CAPM, IPMA eller motsvarande.
  • Flytande i både svenska och engelska.

Sigma Industry East i Linköping och Norrköping erbjuder konsulttjänster till industrikunder runt om i regionen. Här arbetar ca 40 konsulter inom bland annat projektledning, produktionsteknik, produktutveckling, HSE, arbetsmiljö, verksamhetsutveckling automation och kvalitet. Vi är en del av koncernen Sigma Industry East North AB.

I din kommande roll som projektledare/verksamhetsutvecklare inom energisektorn får du stöta på många utmaningarna och uppdragen kan variera beroende på kund. Det viktiga är att du har grunderna inom projektledning och/eller verksamhetsutveckling samt erfarenhet/utbildning inom energiområdet.

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.

Vi söker efter den bästa projektledaren, som tillsammans med oss vill vara delaktig i att bygga upp morgondagens teknikkonsultföretag och det bästa laget i Östergötland.

Vi erbjuder en företagskultur som präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar, där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen.

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta mig. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Välkommen med din ansökan innehållande både CV och personligt brev!

Är du verksamhetsutvecklare/projektledare inom Energisektorn?

2023-06-13

Sigma Industry East, Linköping, Norrköping