Är du vår nästa mekanikkonstruktör?

Jobbeskrivning

Vi söker fler stjärnor som vill jobba med konstruktion! Om du utöver det vill vara en del i ett familjärt bolag så ska du definitivt fortsätta läsa. Nu söker vi dig som vill arbeta med mekanisk konstruktion och som har ett starkt teknikfokus och stor simultankapacitet.

Du kan bland annat komma att jobba med konceptutveckling inom nya projekt, optimera befintliga produkter, driva utredningar av material- och komponentval, skriva kravspecifikationer och tillse att interna och externa kravställningar samt gällande regelverk för aktuell industri uppfylls.

Baskunskaper

Vi söker dig som är insiktsfull i hur du arbetar och vad du behöver för att kunna arbeta på bästa sätt. Du har en god analyseringsförmåga, gillar problemlösning och månar om att följa processer. Utöver dessa kvalitéer tror vi att du även uppfyller några av punkterna nedan:

  • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning konstruktion alternativt annan relevant utbildning
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom mekanisk konstruktion eller motsvarande
  • Kunskap i något eller flera 3D-verktyg
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift.
  • Det är meriterande om du tidigare arbetat med verktygskonstruktion.

Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet

Som person drivs du av tekniska utmaningar och problemlösning. Du bidrar med en positiv inställning och gillar att jobba i team för att lösa problem och hitta förbättringar. Du har lätt för att själv ta initiativ till att skapa kontakter med olika kompetensområden samt ha ett gott omdöme. Då arbetets innehåll kan variera över tid förutsätts du vara flexibel och beredd på att kunna lösa en mängd olika uppgifter.

Vi erbjuder

Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet konsultföretag som bär fanan högt när det gäller omtanke för varandra och vår omvärld! Vårt mål är att förbättra morgondagen för våra kunder genom våra konsulters kunskap, drivkraft och nyfikenhet.

Sigma samarbetar med en rad olika företag inom flera branscher och våra uppdrag handlar ofta om teknik i framkant. Hos oss har du möjlighet att lära dig något nytt eller arbeta inom områden som du redan är trygg och erfaren inom. Hos oss lär vi oss av varandras erfarenheter och har roligt tillsammans! Vi anser att kunskapsutbyte, gemenskap och korta beslutsvägar är nyckeln till framgång.

Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta mig, Emil Björklund, emil.bjorklund@sigma.se.

Är du vår nästa mekanikkonstruktör?

2023-12-21

Sigma Industry East, Linköping