Open post

Är du vår nästa Sektionschef i Norrköping hos Sigma Industry East?

Sigma Industry East befinner sig i en spännande tillväxtfas och vi letar nu efter en engagerad och driven sektionschef som vill vara en del av vår framgångssaga. Tillsammans formar vi en resa fylld med utmaningar, samarbete och gruppkraft, där vi inte glömmer att ha kul på vägen. Vi arbetar med spännande teknik och världsledande företag, med en tydlig inriktning på samarbete och långsiktiga relationer med våra kunder. Vår vision strävar efter att bli den bästa arbetsgivaren och leverantören samtidigt som vi aktivt bidrar till regionens utveckling med en familjär atmosfär.

I linje med vår expansionsstrategi söker vi nu en sektionschef för Norrköping och Linköping med fokus på områden inom industrin där du får sätta din egen prägel.

Ditt huvudsakliga ansvar inkluderar ledning av konsulter, verksamhetsutveckling, strategi och budget, försäljning, rekrytering, samt den personliga utvecklingen av våra konsulter och projektverksamheten i respektive ort. För att lyckas i rollen är ett enastående lagarbete avgörande, där du fungerar som spelande lagkapten och naturlig ledare. Daglig kontakt med ledande befattningshavare inom industrin i Östergötland är en del av din roll, där vi strävar efter att etablera långsiktiga relationer. En nära dialog med konsulter och chefer i andra delar av bolaget, både i Linköping och Norrköping samt inom Sigma Industry-koncernen, är en integrerad del av det operativa och strategiska arbetet. Vi betonar öppenhet och familjekänsla inom Sigma Industry East, där stöd och utveckling sker genom samverkan mellan kontoren.

Vi önskar att du har erfarenhet som chef inom utveckling, produktion eller process, eller att du är en erfaren projektledare/ledare. Personlighet, skärpa och driv är avgörande faktorer snarare än en exakt lista på tidigare erfarenhet eller titlar. Förmodligen har du etablerade relationer med industriella aktörer inom Östergötland och dess omgivningar. Kanske är du redan en ledare som strävar efter att ta nästa steg och få möjligheten att, med stort eget ansvar och korta beslutsvägar, bygga upp en projektverksamhet. Etablerat kontaktnät i regionen och en riktig entreprenörsanda är två framgångsfaktorer i rollen.

Vi letar efter dig med starkt driv, mod att utmana och som vill växa tillsammans med oss och bidra till vår utveckling inom Sigma Industry East, där du också får möjlighet att sätta din personliga prägel.

Sigma och har sedan starten haft målet att utveckla företag och bidra till ett bättre samhälle genom entreprenörskap, långsiktighet och samhällsengagemang.

Idag är Sigma en av Sveriges ledande koncerner inom teknikkonsultation med kontor i 47 städer, i 13 länder. Vi kombinerar lokal kännedom med global expertis och internationella samarbetspartners.

Vår vision strävar efter att vara det ledande teknikkonsultbolaget där människan är i centrum.

Vi är stolta över och lever efter vårt motto ”Expect a Better Tomorrow”. Vill du också vara med och utveckla teknik och skapa lösningar som ger en bättre morgondag?

Open post

Är du verksamhetsutvecklare/projektledare inom Energisektorn?

Vi söker dig som är insiktsfull i hur du arbetar och vad du behöver för att kunna arbeta på bästa sätt. I och med detta är du kreativ, har en god analyseringsförmåga, gillar problemlösning och effektivisering. Du vill bidra till Sveriges energiomställning och vara en del i arbetet att tampas mot dagens utmaningar i energifrågan. Då arbetets innehåll kan variera över tiden förutsätts du vara flexibel och beredd på att kunna lösa en mängd olika uppgifter. Du har minst 2 års erfarenhet inom verksamhetsutveckling eller projektledning. Utöver dessa kvalitéer tror vi att du även uppfyller några av punkterna nedan:

  • SC eller M. SC inom energi, miljö, produktutveckling, IT eller motsvarande.
  • Erfarenhet från energisektorn
  • Kunna leda projekt, workshops, du har ett kommunikativt ledarskap
  • Ha arbetet med Gantt scheman, WBS, riskanalyser, konsekvensanalyser, kravställning inom projektledning.
  • Kanske har du även erfarenhet av upphandlingar, arbeta tätt med kunden, B2B och/eller förändringsledning eller Power BI?
  • Meriterande är verifiering i form av CAPM, IPMA eller motsvarande.
  • Flytande i både svenska och engelska.

Sigma Industry East i Linköping och Norrköping erbjuder konsulttjänster till industrikunder runt om i regionen. Här arbetar ca 40 konsulter inom bland annat projektledning, produktionsteknik, produktutveckling, HSE, arbetsmiljö, verksamhetsutveckling automation och kvalitet. Vi är en del av koncernen Sigma Industry East North AB.

I din kommande roll som projektledare/verksamhetsutvecklare inom energisektorn får du stöta på många utmaningarna och uppdragen kan variera beroende på kund. Det viktiga är att du har grunderna inom projektledning och/eller verksamhetsutveckling samt erfarenhet/utbildning inom energiområdet.

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.

Vi söker efter den bästa projektledaren, som tillsammans med oss vill vara delaktig i att bygga upp morgondagens teknikkonsultföretag och det bästa laget i Östergötland.

Vi erbjuder en företagskultur som präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar, där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen.

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta mig. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Välkommen med din ansökan innehållande både CV och personligt brev!