Open post

Automationsingenjör

Vi vill fortsätta att bygga på vårt lag med kompetenta automationsingenjörer. Vi söker därför efter dig som tillsammans med oss vill vara delaktig i att bygga upp morgondagens teknikkonsultföretag och det bästa laget inom automation i Mälardalen.

Som automationsingenjör kommer du arbeta tillsammans med de främsta företagen inom svensk industri. Du gillar problemlösning och är kundfokuserad och lyhörd. Utifrån kundens önskemål och din erfarenhet utvecklar du och löser kundens utmaningar.

Omkring dig kommer du att ha många framgångsrika kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigma. Vi har ett gäng automationsingenjörer som utgår ifrån Umeå och ett ännu större team som utgår ifrån Stockholm så du har många kollegor att bolla utmaningarna med som jobbat med många olika kunder i olika uppdrag.

Då vi verkar i flertalet branscher kan du också få möjlighet att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projekt!

Summerat:
•Komplexa tekniska team
•Kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och interna parter
•Utveckling
•Problemlösning

Open post

El och Elkrafts konstruktörer samt Projektledare

Vi vill fortsätta att bygga på vårt lag med kompetenta konstruktörer och projektledare . Vi söker därför efter dig som tillsammans med oss vill vara delaktig i att bygga upp morgondagens teknikkonsultföretag och det bästa laget inom el i Mälardalen.

Som el ingenjör och/eller projekt ledare kommer du arbeta tillsammans med de främsta företagen inom svensk industri såsom järnväg, vindkraft, vattenkraft, värme m.fl . Du gillar problemlösning och är kundfokuserad och lyhörd. Utifrån kundens önskemål och din erfarenhet utvecklar du och löser kundens utmaningar.

Som Elkrafts ingenjör och/eller projektledare kommer du att jobba bland annat mot både Ellevio,Svenska kraftnät,Mälarenergi,E.on samt andra lokala aktörer inom elkrafts konstruktion,beredning och projektering samt installation och drifttagning.

Som el och/eller elkrafts projektledare kommer du jobba med att hålla ihop projekten

Omkring dig kommer du att ha många framgångsrika kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigma. Vi har ett gäng konstruktörer och projektledare som utgår ifrån Umeå och ett ännu större team som utgår ifrån Stockholm så du har många kollegor att bolla utmaningarna med som jobbat med många olika kunder i olika uppdrag.

Då vi verkar i flertalet branscher kan du också få möjlighet att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projekt!

Summerat:
•Komplexa tekniska team
•Kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och interna parter
•Utveckling
•Problemlösning

Open post

Ingenjörer inom Industry 4.0 sökes!

Sigma Industry är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Vi söker efter mycket erfarna ingenjörer inom framtidens teknikutveckling som vill vara delaktiga i att vidareutveckla smarta produktionssystem för Drift, Underhåll och Service Inom Industry 4.0! Detta är ett prioriterat för Sigma i Västerås och vi söker nu driftiga och tekniskt kompetenta personer som vill vara med att expandera affärsverksamheten och stärka vår kompetens.

På Sigma är våra goda kundrelationer en hög prioritet, därigenom är det också viktigt för arbetet inom Drift, Underhåll och Service. Som sökande till denna tjänst ser vi att du har ett engagemang att inspirera både kollegor och kunder att satsa på underhållsutveckling.

Du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning. Tillsammans kommer vi ta fram en agil utvecklingsplan som följs upp genom nätverk och täta kontakter med närmsta chef.

Open post

Juniora Ingenjörer

Låt oss presentera: din språngbräda rakt in i arbetslivet! För kunds räkning – det lokala energibolaget Tekniska verken- söker vi kompetens inom ett antal olika områden, där vi anställer löpande utifrån behov och efterfrågan. Det här är chansen att bygga upp verktygslådan och kickstarta karriären på ett framtidssatsande, spännande företag.

Sigma Industry East AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produktionsutveckling, projektledning, arbetsmiljö, energi och miljö, industriell IT och ledning, som utmanar de etablerade standarderna. Vi har lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet.

Vi söker dig som har jobbat 1-3 år inom ingenjörsyrket eller precis ska ta examen och är redo att föra dina kunskaper vidare i arbetslivet. Vi söker dig med akademisk utbildning och ett stort intresse inom något av följande områden:

  • IT
  • Verksamhetsutveckling
  • Bränslebaserad energi
  • Nät
  • Bredband

För tjänsten krävs flytande språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av, men framför allt ett intresse för, energi, miljö och hållbarhet. ​

Vi söker juniora profiler med ett genuint intresse att utvecklas inom sitt utbildningsområde.

Du förväntas vara drivande, självgående och engagerad med ett stort engagemang för arbetsuppgifterna. Du har god självinsikt och en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp med förståelse för dina och andras personligheter. Du förväntas vara en lagspelare med känsla för både samarbete och resultat.

Välkommen med din ansökan!