Open post

Employee Success Officer

Sigma Industry Development är ett ledande tekniskt konsultbolag som tror på att tekniken driver utvecklingen framåt för en bättre morgondag. Vårt team består av passionerade individer som brinner för entreprenörskap och innovation.

Nu söker vi en ”Employee Success Officer” som delar vår passion och vill vara en del i att skapa våran bolagsresa mot framtiden. #Tillsammans

Som vår ”Employee Success Officer” kommer du att arbeta med:

  • Marknadsföring
  • Utveckla bolagets EVP
  • Ansvara för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till anställning
  • Utveckla och implementera strategier för att behålla och utveckla våra befintliga medarbetare
  • Samarbeta nära med vårt lednings- och teknikteam för att säkerställa att vi har rätt kompetens för våra projekt
  • Ha delansvar inom HR
  • Samt skapa en positiv och inkluderande arbetskultur där våra medarbetare kan växa och trivas
Open post

Mechanical design engineer

Gillar du att kombinera ditt intresse för teknik och design för att utveckla morgondagens produkter? Om du trivs med att ha ett omväxlande jobb och skapa meningsfulla lösningar som kan förändra människors liv, då kan detta vara något för dig!

Sigma Industry Development är ett teknik- och konsultbolag inom Sigmagruppen som hjälper en variation av ledande svenska teknikföretag inom t.ex. medtech, greentech, energi, fordon och försvar. Vi arbetar aktivt för en hållbar morgondag där ”Expect a better tomorrow” är vårt motto.

Teamet inom verksamhetsområdet Produktutveckling ska förstärkas och vi letar nu efter vår nya kollega. Vi hjälper kunder inom olika branscher och arbetar med teknisk produktutveckling i form av exempelvis ytmodellering, plåt-, plastkonstruktion eller annan typ av 3D-design. I denna roll får du möjlighet att använda din expertis inom mekanisk teknik för att designa och utveckla innovativa produkter som kommer att göra verklig skillnad. Med tillgång till den senaste tekniken och designverktyg kommer du att arbeta tillsammans med ett talangfullt team av proffs för att skapa produkter som både är funktionella och visuellt imponerande.

Upplägget beror på uppdraget och kan innebära att du sitter ute hos kund, att du jobbar in-house på kontoret i Liljeholmen, eller att du arbetar mot kund på distans.

Open post

Projektledare

Vill du vara en del av ett dynamiskt team som driver innovation och förändring inom olika branscher? Sigma Industry Development söker nu erfarna projektledare/koordinatörer som är redo att ta nästa steg i sin karriär och skapa en bättre morgondag.

Vi, Sigma Industry Development, kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder, och vår omvärld. Dessutom har vi kul på jobbet!

Det går bra för oss och vi behöver bli fler erfarna medarbetare inom projektledning!

Nu söker vi dig som har arbetat minst 4 år efter examen varav 2 år som projektledare och gärna har erfarenhet från olika branscher. Extra meriterande är erfarenhet från fordon och försvarsbranschen.

Kunderna till Sigmas Industry Development består av de ledande företagen inom Svenska teknikbolag. Vi verkar inom flertalet branscher och våra konsulter tar sig gärna an nya utmaningar och nya miljöer. Våra uppdrag är oftast ledande roller i kundernas projekt men vi har även interimschefsroller.

Vi tänker oss att du har:

Ingenjörsutbildning (BSc eller MSc)

>2 års erfarenhet som projektledare

>4 års arbetserfarenhet sedan examen

Drivit projekt i projekts olika faser

Meriterande:

Certifiering inom projektledning (t.ex. PMP, Safe)

Kund- och avtalsdialoger

Erfarenhet från försvar eller fordonsbranschen

Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet

Eftersom du redan har erfarenhet från projektledning så vet du vad som krävs för att lyckas i rollen, du har förmågan att lyfta dig själv och dina kollegor till nästa nivå.

Vi söker dig med mycket god förmåga att kommunicera tydligt och effektivt. Du lyssnar på kunden och ger allt för att skapa värde och se till att projekten lyckas. Du gillar att ta dig an nya kulturer, skapa nya relationer och ser utmaningar som en möjlighet till utveckling.

Du är orädd med ett intresse för konsultbranschen och -rollen där du kontinuerligt kommer i kontakt med nya miljöer, branscher och kontakter.

Vi erbjuder

Som konsult på Sigma Industry Development AB är du företagets största värde och vi kommer lägga ner mycket energi och engagemang på att du ska trivas och växa i yrkesrollen. Vi är ett snabbrörligt entreprenörsbolag med varm företagskultur, mycket energi och roliga utmaningar, men också höga krav på våra medarbetare. Utöver den personliga utvecklingen så får du ingångar till spännande och utmanade uppdrag i en mängd olika branscher.

Hos oss omges du av duktiga kollegor och ett aktivt och organiserat erfarenhetsutbyte. Våra projektledare har en karriärplan kopplat till rollen där vi coachar dig i din resa mot nya nivåer inom projektledning. Har du inte redan en projektledarcertifiering så hjälper vi dig med det. Att våra konsulter ständigt strävar efter att förbättra sig själva och kundens verksamhet definierar oss som företag.

Vi erbjuder även mentorskapsprogram för att dela kunskap och erfarenheter.

Läs mer om Sigma Group på sigma.se. Läs mer om just vår verksamhet på sigmaindustryeastnorth.se Klicka dig runt bland länkar och bekanta dig med bolaget. Se gärna filmen The Ones, som symboliserar vilka stordåd ett teknikintresse och nyfikenhet i ung ålder kan leda till.

Kontakt

Vi ser fram emot din ansökan snarast och urval sker löpande. Vi intervjuar löpande varför du gärna får skicka in ansökan (CV och personligt brev) tidigare.

Vid frågor kontakta:

Gustaf Laggar

+46- 768 96 45 02

Gustaf.Laggar@Sigma.se

Frida Örtenblad,

+46- 730 61 43 34

Frida.Ortenblad@Sigma.se

Open post

Mekanikkonstruktör inom Automotive

Sigma Industry Development har en bred repertoar av kunder inom mekanisk konstruktion och allmän produktutveckling. Vi söker nu en mekanikkonstruktör som arbetat några år. Oavsett uppdrag kommer du att få nyttja dina yrkesfärdigheter. Som konsult hos oss kommer du att arbeta tillsammans med kunder som arbetar med teknisk utveckling i form av exempelvis elektrifiering, autonomi, design & ytmodellering. Upplägget beror på uppdraget och kan innebära att du sitter ute hos kund, att du jobbar in-house på Sigmakontoret, eller att du arbetar mot kund på distans.

Utöver detta hålls seminarier och träffar i egen regi där vi lär oss av varandra, lyssnar på vad andra inom branschen har att förmedla och lära ut, samtidigt som vi knyter sociala band till kollegor och personer inom yrket.

Open post

Mekanikkonstruktör till Försvarsindustrin

Vill du vara en del av ett dynamiskt och engagerat team som arbetar med modern teknik inom mekanikkonstruktion? Vi på Sigma Industry Development är på jakt efter en erfaren mekanikkonstruktör till vårt team inom Produktutveckling.

Som konsult hos oss på Sigma kommer du att ställas inför spännande utmaningar och möjligheter att växa både som individ och professionell. Vi tror på att utveckling är nyckeln till framgång, både för våra kunder, dig som individ och för vårt eget företag. Vi har en bred kundportfölj som inkluderar försvarsindustrin. Du kommer inte bara få chansen att arbeta med den senaste tekniken, utan du kommer också att vara en viktig del av ett samarbetsvilligt och kompetent team där kunskapsdelning och ömsesidigt stöd är en central del av vår kultur.

Vi tror på att ständigt utvecklas och förbättras. Därför håller vi regelbundna seminarier och träffar där vi lär av varandra och gästtalare från branschen som delar med sig av sina kunskaper. Dessa möten ger dig inte bara möjligheten att växa professionellt, utan också att knyta vänskapliga band med kollegor och experter inom din bransch.