Examensarbete på ingång

Letar du efter en möjlighet att applicera din tekniska kunskap i en praktisk miljö?
Gör ditt exjobb hos oss!

Examensarbete

Examensarbete på Sigma Industry

På Sigma Industry har vi möjlighet att erbjuda studenter inom ingenjörsutbildningar en unik chans att utföra examensarbeten hos ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Med närvaro på nio orter ger vi dig möjlighet att utvecklas och skapa värdefull erfarenhet under din utbildning på en plats nära dig.

Utvecklas och väx tillsammans med oss

Vi gör vårt bästa för att hitta öppningar för att du ska kunna utföra ditt examensarbete eller studentprojekt hos oss. Vi ser det som en win-win-situation där du får möjlighet att utvecklas och knyta kontakter samtidigt som vi får möjlighet att hjälpa dig framåt och bekanta oss med blivande ingenjörer.

Några fördelar med att göra examensarbete hos oss:

 • Riktig branscherfarenhet: På Sigma Industry förstår vi vikten av praktisk erfarenhet. Genom att göra ditt examensarbete hos oss får du chansen att tillämpa dina kunskaper i verkliga projekt och tekniska utmaningar.
 • Mentorskap: Vårt erfarna team av ingenjörer och konsulter kommer att stödja dig genom examensarbetsprocessen. Du kommer att ha en mentor som vägleder dig och hjälper dig att växa personligt och professionellt.
 • Nätverkande: Hos oss får du möjlighet att bygga relationer med yrkesverksamma inom branschen. Detta kan vara ovärderligt när det gäller framtida karriärmöjligheter.
 • Möjlighet till anställning: Många av våra tidigare studenter som genomfört sina examensarbeten hos oss har fått erbjudanden om anställning efter examen. Det kan vara din biljett till en spännande karriär inom teknik.
 • Kontakta oss för att hitta öppningar

  Vi håller ansökningsprocessen så enkel som möjligt. För att ansöka om att göra ditt examensarbete hos Sigma Industry önskar vi att du kontaktar oss direkt. I ett inledande samtal ber vi dig vara förberedd med att presentera din projektidé och hur den kan kopplas till våra kompetensområden. Tillsammans kan vi utforska möjligheter för samarbete och skapa ett meningsfullt projekt.

  Du hittar våra kontaktuppgifter nedan. Hör av dig till en av våra chefer på den ort som passar dig bäst så tar vi det vidare därifrån.

  Vi ser fram emot att höra från dig och arbeta tillsammans för att skapa ett meningsfullt utbyte under ditt examensarbete.

  ______________________________________________________

  Observera att det inte alltid finns plats tillgänglig
  Vi känner stort engagemang för att stödja framtidens tekniska talanger och vi har hjälpt många till exjobb under årens lopp. Vi kan dock inte garantera en plats för alla p.g.a. begränsningar i resurser och projekt. Vi gör dock vårt bästa för att utvärdera och svara på varje ansökan på ett rättvist sätt och se om det finns möjlighet till samarbete.

  Hör av dig!

  Här hittar du våra kontaktuppgifter.
  Vi är tillgängliga nästan jämt och du når oss via telefon, mejl eller Linkedin.