Embedded

Vi levererar skräddarsydda embedded-systemlösningar som uppfyller kundens specifika behov och maximerar nyttan av den osynliga tekniken.

Embedded

Embedded: Kraften av osynlig teknologi

Embedded-system ökar automationen, förbättrar produktionsprocesser, ökar energieffektiviteten, minimerar fel och möjliggör snabbare och mer exakt datainsamling och analys.

Vi hjälper våra kunder att integrera embedded-system för att uppnå ökad konkurrenskraft och långsiktig hållbarhet. Vi levererar vi skräddarsydda embedded-systemlösningar som uppfyller kundens specifika behov och hjälper dem att maximera nyttan av den osynliga tekniken. Du hittar din nästa Embedded-expert längst ner på denna sida.

Vårt erbjudande: Embedded och systemlösningar

Design och utveckling: Vi specialiserar oss på att designa och utveckla embedded-system som är anpassade efter våra kunders unika behov. Våra experter arbetar med hårdvaru- och mjukvaruutveckling.

Systemintegration: Vi integrerar embedded-system i befintliga processer och system, vilket möjliggör en smidig övergång till mer avancerad teknologi utan att orsaka störningar.

Anpassad programvara: Vår kompetens inom mjukvaruutveckling möjliggör skapandet av anpassad programvara som matchar våra kunders specifika krav och behov.

Säkerhet och pålitlighet: Embedded-system inom industrin måste vara både säkra och pålitliga. Vi fokuserar på att integrera säkerhetsåtgärder och mekanismer för att skydda känslig data och säkerställa kontinuerlig drift.

IoT- och kommunikationslösningar: Vi utvecklar embedded-system som är kompatibla med IoT-nätverk och möjliggör kommunikation mellan enheter, vilket är avgörande för övervakning och datainsamling.

Fjärrövervakning och underhåll: Genom att implementera fjärrövervakning kan vi hjälpa våra kunder att övervaka och underhålla sina embedded-system på distans, vilket minimerar driftstopp.

Efterlevnad och standarder: Vi ser till att våra lösningar uppfyller alla gällande industristandarder och föreskrifter för att undvika komplikationer och problem med regleringsmyndigheter.

Branscher vi verkar inom

På Sigma Industry har vi lång erfarenhet inom flera olika branscher där vi genom åren har hjälpt kunder till framgång med hjälp av embedded-system. Branscher vi verkar inom är bland annat:

- Fordonsindustrin
- Medicinteknik
- Industriell automation och tillverkning
- Energi och förnybar energi
- Aerospace och försvar
- Kommunikation och nätverk
- Konsumentelektronik
- IoT (Internet of Things)
- Rymdteknik
- E-handel och detaljhandel

Om du vill ha mer information eller behöver konsultation inom embedded-system, tveka inte att kontakta oss på Sigma Industry. Vi är här för att hjälpa dig att ta dina projekt till nästa nivå.

Hitta din expert inom Embedded

Johan Söderroos

Sektionschef

Embedded, El & Automation

073-647 70 52

johan.soderroos@sigma.se

LinkedIn

Sigma Industry
Innovation

Eskilstuna

Mikael Hagström

Sektionschef

Embedded, El & Automation

070-601 27 15

mikael.hagstrom@sigma.se

LinkedIn

Sigma Industry
Innovation

Örebro

Christoffer Lindqvist

Vd & sektionschef

Embedded, Projektledning

073-063 07 97

christoffer.lindqvist@sigma.se

LinkedIn

SIGMA INDUSTRY
EVOLVE

Uppsala

Mikael Hagström

Sektionschef

Embedded, El & Automation

070-601 27 15

mikael.hagstrom@sigma.se

LinkedIn

Sigma Industry
Innovation

Västerås