Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Ingenjör inom processindustri

Linköping - Norrköping

SIGMA INDUSTRY ERBJUDER DIG

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produkt-, produktions- och processutveckling. För oss är teoretisk kunskap förenat med teknisk kreativitet inte en del av framtiden, det är nuet.

Som ingenjör och en del av Sigma Industrys framgång, arbetar du hos någon av våra kunder; Sveriges mest framstående teknikbolag. Du tillhör en grupp kompetenta konsulter som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte och stimulerande arbetssituationer, där du som intraprenör även har möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten. Sigma Industry har några av branschens bästa ledare och ingenjörer vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten!

Din roll

Hos kund får du vara med och driva utveckling och optimering av tillverkningsprocesserna. Detta kan ske genom att bidra i designfasen, installationsfasen och vid validering. Du kan även få vara med kring avvikelsehantering och problemlösning relaterad till befintlig utrustning och produktionsprocess.

Några exempel på arbetsuppgifter för en processingenjör skulle kunna vara:

  • Medverka i design och framtagning av kravspecifikationer.
  • Leda och koordinera installation av ny utrustning och kvalificering, samt sköta relaterad dokumentation.
  • Leda felsökning och grundorsaksanalys vid fördjupade avvikelseutredningar kring produktionsprocesserna samt dokumentera detta enligt gällande rutiner.

Din profil

Du har en utbildning inom process, maskin, energi eller liknande. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har en bakgrund som konstruktör/montör/processingenjör/montageledare.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom processindustrin. Som person är du initiativrik, noggrann och ansvarstagande. Eftersom konsultrollen innebär att du är ansiktet utåt för Sigma och innefattar mycket kundkontakt är det viktigt att du är social, positiv och trivs med ett kundorienterat arbetssätt. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka din ansökan komplett med CV, personligt brev och betyg från högskolan.

Om du önskar ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Jan Svensson på telefon 0702-988782. Din ansökan mejlar du senast 2018-09-30 till career.industryeastnorth@sigma.se. Skriv ”Ansökan – Ingenjör inom processindustrin Linköping/Norrköping” som rubrik i mailet.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR