Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Projektledare Stockholm

Stockholm - Södertälje

Är du intresserad av ledarskap och vill utvecklas inom det? Har du arbetat några år med ledarskap inom industrin och vill satsa vidare på projektledning? Det är just dig vi söker till sektionen för Projektledning och Management inom Sigma Industry i Stockholm!

Som konsult inom projektledning på Sigma får du arbeta tillsammans med kunder som utgörs av de främsta företagen inom svensk industri. Då vi verkar inom flertalet branscher är det en fördel om du drivs av att ta dig an projekt i nya miljöer. I våra uppdrag ser vi hela paletten av projektledarrelaterade roller – allt från koordinerande roller, delprojektledning till huvudprojektledning och programledning. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt och organiserat erfarenhetsutbyte. Alla våra projektledare har en karriärplan kopplat rollen där vi coachar dig i din resa mot nya nivåer inom projektledning. Har du inte redan en IPMA eller PMP-certifiering så hjälper vi dig med det.

Som medarbetare på Sigma Industry kommer du rakt in i ett snabbrörligt entreprenörsbolag med varm företagskultur, mycket energi och roliga utmaningar. Konsulterna på Sigma Industry är företagets största värde varför vi lägger ner mycket energi och engagemang på att våra medarbetare ska trivas och växa i yrkesrollen och vi förväntar oss även ett engagemang från dig. Låt dig inspireras och utvecklas av många intressanta seminarium och gästföreläsningar som anordnas för sektionen varje år.

Grundläggande kvalifikationer:

Vi söker dig som brinner för att arbeta med ledarskap i projektform och har en god förmåga att kommunicera tydligt och effektivt. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och har lätt för att anpassa dig till kulturen på ett nytt företag. Vi tror dessutom att du uppfyller de flesta av nedanstående punkter.

  • Ingenjörsutbildning (BSc eller MSc) i grunden
  • 2-5 års erfarenhet av projektledning eller delprojektledning inom industrin
  • Tycker om att knyta nya kontakter och vidga ditt nätverk
  • Ett brinnande intresse för teknik och ledarskap!

Skicka in din ansökan med allt bra att ha som CV, personligt brev och betyg från högskolan. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Anders Edlund (0722 27 47 00) eller Clara Almstedt (0725 88 77 88). Din ansökan mejlar du snarast till career.industryeastnorth@sigma.se, skriv annonsens rubrik och ort i mail subject.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR