Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Produktionstekniker Linköping/Norrköping

Linköping - Norrköping

Sigma Industry East North har ett stort nätverk av framstående kunder runt om i Sverige, och är ett bolag med stark organisk tillväxt. Vi har några av branschens bästa ledare och ingenjörer, vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är  att ingenjören är hjälten!

Till vår verksamhet i Linköping söker vi engagerade och teknikintresserade personer som vill bygga en karriär som konsult och utvecklas tillsammans med oss på Sigma. Vi har kunder inom bl.a. kraft och värme, automotive, transport/logistik och militär industri. Du kommer att omges av kompetenta kollegor som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte, stimulerande arbetssituationer, samt ha möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta, utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån för att nivån ska bli så utvecklande och rolig som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Du har teknisk utbildning på gymnasie-, högskole- eller civilingenjörsnivå inom produktionsteknik. Erfarenhet från planering, logistik eller kvalitetsteknik är meriterande.

Beroende på nivån av yrkeserfarenhet hittar vi tillsammans rätt väg vidare i karriären.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Jan Svensson på telefon 0702-988782

Din ansökan mejlar du till career.industryeastnorth@sigma.se. Ange tjänstens rubrik och ort i ämnesraden.

Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR