Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Materialingenjör

Linköping - Norrköping

SIGMA INDUSTRY ERBJUDER DIG

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produkt-, produktions- och processutveckling. För oss är teoretisk kunskap förenat med teknisk kreativitet inte en del av framtiden, det är nuet.

Som ingenjör och en del av Sigma Industrys framgång, arbetar du hos någon av våra kunder; Sveriges mest framstående teknikbolag. Du tillhör en grupp kompetenta konsulter som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte och stimulerande arbetssituationer, där du som intraprenör även har möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten. Sigma Industry har några av branschens bästa ledare och ingenjörer vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten

Vi söker nu materialingenjörer inom olika specialist områden, några exempel kan vara metall, plaster, ytbehandlingar, värmeteknik, korrosion, additiv manufacturing, limmer, kompositer, smörjmedel, bränslen.

Hittade du inte ditt område, tveka ändå inte att kontakta oss!

Din roll

Som materialingenjörskonsult får du hos våra kunder jobba med problemlösning kring flertalet materialfrågor. Det kan innefatta prolemlösning från design till produktion, din roll berör flera discipliner. Vi efterfrågar en flexibilitet, bra kommunikation och en förståelse för återkoppling. För att trivas i rollen ska du triggas av problem och sporras lite extra av att hitta den bästa lösningen för våra kunder. Dagliga arbetsuppgifter kan vara avvikelser i produktion men även att kunna svara upp som expert i olika materialfrågor.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom området och kanske även utfört en del provning och vill fortsätta utveckla den kompetensen hos oss som specialist. Detta är en roll som kräver en del erfarenhet eller utbildning inom specifiket specialist område.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper; i att vara utåtriktad, initiativrik, metodisk, nyfiken och förtroendeingivande. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du ska vilja utvecklas och bidra till gruppen med både driv och engagemang.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka din ansökan komplett med CV, personligt brev och betyg.

Om du önskar ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Jan Svensson på telefon 0702-988782. Din ansökan mejlar du senast 2018-06-30 till career.industryeastnorth@sigma.se. Skriv ”Ansökan – Materialingenjör Linköping/Norrköping” som rubrik i mailet.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR