Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Kvalitetsingenjör

Linköping - Norrköping

SIGMA INDUSTRY ERBJUDER DIG

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produkt-, produktions- och processutveckling. För oss är teoretisk kunskap förenat med teknisk kreativitet inte en del av framtiden, det är nuet.

Som ingenjör och en del av Sigma Industrys framgång, arbetar du hos någon av våra kunder; Sveriges mest framstående teknikbolag. Du tillhör en grupp kompetenta konsulter som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte och stimulerande arbetssituationer, där du som intraprenör även har möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten. Sigma Industry har några av branschens bästa ledare och ingenjörer vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten!

Din roll

Som kvalitetsingenjör kommer du att ha ett övergripande ansvar för att systematiskt förbättra kvaliteten för våra kunders produkter och arbetssätt. För att klar rollen bör du ha:

  • Du har kunskaper i lean/six sigma där certifiering är meriterande.
  • Problemlösningsverktyg och statistisk processtyrning med praktisk erfarenhet av dessa tex genom liknande roll inom tillverkningsindustrin.
  • Du har god förståelse och kunskap om tillverkningsprocesser, ritningsläsning samt kontroll- och analysmetoder.

Ditt arbete kan bestå i att säkerställa att tillverkningen sker enligt gällande specifikationer och kvalitetskrav. Du stöttar verksamheten i den pågående tillverkningen och arbetar systematiskt i kvalitetsarbetet hos kund. Du kan få bevaka pågående tillverkning, delta vid tillverkningsuppföljningar och leverantörsuppföljningar, hantera kvalitetshändelser samt möta avvikelser.

Din profil

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper; i att vara utåtriktad, initiativrik, metodisk, nyfiken och förtroendeingivande. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du ska vilja utvecklas och bidra till gruppen med både driv och engagemang.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka din ansökan komplett med CV, personligt brev och betyg från högskolan.

Om du önskar ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Jan Svensson på telefon 0702-988782 Din ansökan mejlar du senast 2018-08-30 till career.industryeastnorth@sigma.se. Skriv ”Ansökan – Kvalitetsingenjör Linköping/Norrköping” som rubrik i mailet.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR