Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Konsult inom Logistik/Supply Chain

Linköping - Norrköping

SIGMA INDUSTRY ERBJUDER DIG

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produkt-, produktions- och processutveckling. För oss är teoretisk kunskap förenat med teknisk kreativitet inte en del av framtiden, det är nuet.

Som ingenjör och en del av Sigma Industrys framgång, arbetar du hos någon av våra kunder; Sveriges mest framstående teknikbolag. Du tillhör en grupp kompetenta konsulter som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte och stimulerande arbetssituationer, där du som intraprenör även har möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten. Sigma Industry har några av branschens bästa ledare och ingenjörer vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten!

Din roll
Vi söker dig med 3 till 5 års erfarenhet inom logistik/Supply Chain, vi erbjuder dig intressanta uppdrag hos våra kunder i Östergötland.
Till vårt team i Linköping/Norrköping söker vi nu flera nya kollegor med olika profiler, som tilltalas av rollen som konsult. Du ska kunna jobba på olika konsultuppdrag hos våra kunder med ansvar från inköp, leverantörsutveckling och kvalitetssäkring, övergripande inköpsstrategier samt strategisk utveckling av kundens logistiklösningar. Din vardag kan både vara utmanande och varierande.
Beroende på uppdrag kan arbetsuppgifterna variera:

  • Optimering av processer och rutiner inom företagets logistik från inleverans och ut till kund
  • Utvärdering och kvalitetssäkring av leverantörer
  • Materialinköp och produktionsplanering
  • Upphandlingar av material samt produkt- och kategorihantering
  • Förhandlingar och avtalshanteringar
  • Kommunikation och samverkan med externa logistikpartners

DIN PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi är intresserade av dig som brinner för problemlösning och har ett genuint teknikintresse. Du har god teoretisk förståelse samt är en självgående och driven individ med akademisk utbildning på BSc, MSc- eller PhD-nivå. Du gillar att ta initiativ och ansvar, har hög social kompetens samt god förmåga att arbeta självständigt och i team med andra.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka din ansökan komplett med CV, personligt brev och betyg från högskolan.

Om du önskar ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Jan Svensson på telefon 0702-988782. Din ansökan mejlar du senast 2018-09-20 till career.industryeastnorth@sigma.se. Skriv ”Ansökan –Logistik – Linköping/Norrköping” som rubrik i mailet.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR