Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Konstruktörer mekanik Linköping/Norrköping

Linköping - Norrköping

Sigma Industry East North har ett stort nätverk av framstående kunder runt om i Sverige, och är ett bolag med stark organisk tillväxt. Vi har några av branschens bästa ledare och ingenjörer, vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är  att ingenjören är hjälten!

Till vår verksamhet i Linköping söker vi engagerade och teknikintresserade personer som vill bygga en karriär som konsult och utvecklas tillsammans med oss på Sigma. Vi har kunder inom bl.a. kraft och värme, automotive, transport/logistik och militär industri. Du kommer att omges av kompetenta kollegor som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte, stimulerande arbetssituationer, samt ha möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta, utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån för att nivån ska bli så utvecklande och rolig som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Du har teknisk utbildning på gymnasie-, högskole- eller civilingenjörsnivå inom elteknik med inriktning mot industri. Erfarenhet från CAD och/eller produktutveckling är meriterande..

Beroende på nivån av yrkeserfarenhet hittar vi tillsammans rätt väg vidare i karriären.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka in din ansökan med allt bra att ha som CV, personligt brev och betyg från högskolan. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Jan Svensson (Regionschef Linköping/Norrköping) på telefon 0702-98 87 82. Din ansökan mejlar du snarast career.industryeastnorth@sigma.se, skriv annonsens rubrik och ort i mail subject.

Sigma – Expect a better tomorrow

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR