Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Drivna ingenjörer till Tekniska beräkningar och provning

Stockholm

Avdelningen Tekniska beräkningar och provning är i behov av fler duktiga ingenjörer och erbjuder dig en nystart efter sommaren 2017. Ta steget och ansökan redan idag!

 

SIGMA INDUSTRY ERBJUDER DIG

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produkt-, produktions- och processutveckling. För oss är teoretisk kunskap förenat med teknisk kreativitet inte en del av framtiden, det är nuet.

Som ingenjör och en del av Sigma Industrys framgång, arbetar du hos någon av våra kunder; Sveriges mest framstående teknikbolag. Du tillhör en grupp kompetenta konsulter som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte och stimulerande arbetssituationer, där du som intraprenör även har möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten. Sigma Industry har några av branschens bästa ledare och ingenjörer vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten.

 

AVDELNINGEN TEKNISKA BERÄKNINGAR OCH PROVNING

Ingenjörerna på avdelningen Tekniska beräkningar och provning har uppdrag inom en rad olika industrier som involverar t.ex. modellering/simulering, system kalibrering, optimering, material- och funktionsprovning. Vi som arbetar här har bakgrund inom maskinteknik, farkostteknik, tillämpad matematik, teknisk fysik och mekatronik för att nämna några. Vi är mån om diversitet bland ingenjörerna, där variationen av akademiska meriter i kombination med olika lång yrkeslivserfarenhet ger oss styrka.

 

DIN PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi är intresserade av dig som brinner för problemlösning och har ett genuint teknikintresse. Du har god teoretisk förståelse samt är en självgående och driven individ med akademisk utbildning på BSc, MSc- eller PhD-nivå. Du gillar att ta initiativ och ansvar, har hög social kompetens samt god förmåga att arbeta självständigt och i team med andra.

 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka din ansökan komplett med CV, personligt brev och betyg från högskolan.

Om du önskar ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Oscar Berggren på telefon 070 – 209 22 26. Din ansökan mejlar du senast 2017-09-30 till career.industryeastnorth@sigma.se. Skriv ”Ansökan – TBP HT 2017” som rubrik i mailet.

 

Varmt välkommen att ansöka till nya möjligheter efter sommaren.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR