Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Drivna ingenjörer

Stockholm

Drömmer du om att arbeta med framtidens tekniklösningar? Vill du utmana dig själv och ta nästa steg i din karriär? Gör dig själv en tjänst och ansök till oss idag!

 

VI ERBJUDER DIG

Sigma Industry East North har ett stort nätverk av framstående kunder runt om i Sverige och är ett bolag med stark organisk tillväxt. Vi har några av branschens bästa ledare och ingenjörer, vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten.

Som ingenjör och en del av framgången hos Sigma, finner du möjligheten att arbeta inom en rad industrier så som flyg, fordon, process och life science m.fl. Du kommer att omges av kompetenta kollegor som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte och stimulerande arbetssituationer. Där du som intraprenör har möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten.

 

DIN PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi är intresserade av dig som arbetar eller önskas arbeta som Produktutvecklare och/eller Beräkningsingenjör samt har ett genuint intresse för flygindustrin. Du har god teoretisk förståelse samt är en självgående och driven individ med akademisk ingenjörsutbildning på BSc-, MSc- eller PhD-nivå. Du gillar att ta initiativ och ansvar, har hög social kompetens samt god förmåga att arbeta självständigt och i team med andra.

 

OM SIGMA INDUSTRY

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produkt-, produktions- och processutveckling. För oss är teoretisk kunskap förenat med teknisk kreativitet inte en del av framtiden, det är nuet.

 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka din ansökan komplett med CV, personligt brev och betyg från högskolan.

Din ansökan mejlar du senast 2018-08-31 till career.industryeastnorth@sigma.se. Beroende av vad ansökan gäller, skriv som rubrik i mailet: ”Ansökan – Drivna ingenjörer till flygindustrin: Produktutvecklare” alternativt ”Ansökan – Drivna ingenjörer till flygindustrin: Beräkningsingenjör”.

 

Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta Oscar Berggren på telefon 070 – 209 22 26.

 

Varmt välkommen att ansöka idag!

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR