Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Beräkningsingenjör med erfarenhet

Norrköping - Linköping

Drömmer du om att arbeta med framtidens tekniklösningar? Vill du utmana dig själv och ta nästa steg i din karriär? Gör dig själv en tjänst och ansök till oss idag!

 

VI ERBJUDER DIG

Sigma Industry East North har ett stort nätverk av framstående kunder runt om i Sverige, och är ett bolag med stark organisk tillväxt. Vi har några av branschens bästa ledare och ingenjörer, vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten.

Som Beräkningsingenjör på avdelningen Tekniska beräkningar och provning, finner du möjligheten att arbeta inom en rad industrier så som Fordon, Försvar, Process och Life Science m fl. Du kommer att omges av kompetenta kollegor som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte, stimulerande arbetssituationer, samt ha möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten.

 

DIN PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi är intresserade av dig som brinner för beräkning och har ett genuint teknikintresse. Du har god teoretisk förståelse samt är en självgående och driven individ med akademisk utbildning på MSc- eller PhD-nivå. Du gillar att ta initiativ och ansvar, har hög social kompetens samt god förmåga att arbeta självständigt och i team med andra.

Vi ser gärna att du har kompetens inom något eller några av följande områden: Statiska/dynamiska FE-analyser, utmattning, multibody simulation, snabba förlopp och kompositmaterial.

 

OM SIGMA INDUSTRY

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produkt-, produktions- och processutveckling. Vi erbjuder dig möjligheten till att få vara med och bidra till ett vinnande koncept – där du blir en nyckelperson i den nya tidens konsultföretag, där teoretisk kunskap förenat med teknisk kreativitet är framtiden.

 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka din ansökan komplett med CV, personligt brev och betyg från högskolan.

Om du önskar ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Jan Svensson på telefon 070 – 298 87 82. Din ansökan mejlar du senast 2018-09-31 till career.industryeastnorth@sigma.se. Skriv ”Ansökan – Beräkningsingenjör med erfarenhet  Linköping/Norrköping” som rubrik i mailet.

Välkommen!

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR