Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

3X + 4Y = 7 Ingenjörer

Stockholm

Sektionen Tekniska beräkningar och provning har växt kraftigt och vårt mål är att göra så även under året 2018. För att lyckas, behöver vi fler duktiga ingenjörer och därför är vi intresserad av just din kompetens. Varmt välkommen att ansök till oss.

 

SIGMA INDUSTRY ERBJUDER DIG

Sigma Industry har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produkt-, produktions- och processutveckling.

Som ingenjör och en del av Sigma Industrys framgång, arbetar du hos någon av våra kunder; Sveriges mest framstående teknikbolag. Du tillhör en grupp kompetenta konsulter som främjar ett aktivt erfarenhetsutbyte och stimulerande arbetssituationer, där du som intraprenör även har möjligheten att påverka och engagera dig i verksamheten. Sigma Industry har några av branschens bästa ledare och ingenjörer vilka alla arbetar aktivt för ett jämställt, inspirerande och utvecklande arbetsklimat. Vi sätter dig främst, då vårt motto är – Ingenjören är hjälten.

 

AVDELNINGEN TEKNISKA BERÄKNINGAR OCH PROVNING

Ingenjörerna på sektionen Tekniska beräkningar och provning har uppdrag inom en rad olika industrier som involverar t.ex. modellering/simulering, system kalibrering, optimering, material- och funktionsprovning. Vi som arbetar här har bakgrund inom maskinteknik, farkostteknik, tillämpad matematik, teknisk fysik och mekatronik för att nämna några. Vi är mån om diversitet bland ingenjörerna, där variationen av akademiska meriter i kombination med olika lång yrkeslivserfarenhet ger oss styrka. Just nu söker vi:

  • 3st beräkningsingenjörer inom t ex statisk och dynamisk FE-analys samt utmattning
  • 4st provningsingenjörer inom t ex test & verifiering, mekatronik, mekanik och funktionsprovning

 

DIN PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi är intresserade av dig som brinner för problemlösning och har ett genuint teknikintresse. Du har god teoretisk förståelse och är en självgående samt driven individ med akademisk utbildning på BSc, MSc- eller PhD-nivå. Du gillar att ta initiativ och ansvar, har hög social kompetens samt god förmåga att arbeta självständigt och i team med andra.

 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka din ansökan komplett med CV, personligt brev och betyg från högskolan.

Om du önskar ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Oscar Berggren på telefon 070 – 209 22 26. Din ansökan mejlar du senast 2018-02-28 till career.industryeastnorth@sigma.se. Skriv ”Ansökan – TBP 2018” som rubrik i mailet.

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR