Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

NY CHEF TILL ÖSTERGÖTLAND

Jan Svensson är sedan augusti nyanställd konsultchef på Sigma Industry East North. Jan kommer ansvara för kontoren i Östergötland.

 

Jan Svensson är sedan augusti nyanställd konsultchef på Sigma Industry East North. Jan kommer ansvara för kontoren i Östergötland.

Jan kommer senast från Rejlers där han haft flertalet tjänster, bland annat marknadschef och VD för Energitjänster. Med viktig marknads- och ledarskapserfarenhet från både konsultvärlden och industriföretag bidrar Jan med värdefull kompetens.

Den här rekryteringen är väldigt viktig för oss i arbetet att bli regionens ledande konsultleverantör”, säger Erik Freese, VD på Sigma Industry.

Det är inte första gången Jan kommer i kontakt med Sigma.

Jag jobbade faktiskt på Sigma i början på 2000-talet och har med nöje följt företaget och ledningen sedan dess. Därför känns det extra roligt att cirkeln nu är sluten!” säger Jan Svensson.

Jan fortsätter:

Vi kommer fortsätta fokusera på tillväxt, lönsamhet och jämställdhet. Vi vill t.ex. ha fler kvinnor i bolaget och jobbar aktivt för det.

Sigma Industry East North levererar spetskompetens inom områden som produktutveckling, produktionsteknik och processteknik. Bolaget grundades för två år sedan och ingår i Sigma-gruppen. Besök sigmaindustry.se för mer information.

Kontaktpersoner:

Erik Freese, CEO Sigma Industry East North AB
Tel: +46 705 41 81 77
Mail: erik.freese@sigma.se

Jan Svensson, Konsultchef Sigma Industry East North AB
Tel: +46 702 98 87 82
Mail: jan.svensson@sigma.se

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR