Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Vill du att någon ska jobba för dig? Gratis dessutom…

Att jaga uppdrag är fåmanskonsultbolagens dilemma. Jobbar du för mycket kan det vara svårt att hitta tiden och jobbar du för lite kan det kännas tufft och lite ensamt. Då är det skönt att ha någon på sitt lag. Det finns sätt att minska risken för att stå utan uppdrag genom att utnyttja de större bolagens behov av specialister.  Och det kan vi hjälpa dig med.

Via Sigma Industry kan du nu öka möjligheten att hitta ditt nästa uppdrag genom att registrera din kompetens och erfarenhet genom vår nya kompetensdatabas Profiler. På så sätt finns dina kompetenser bara ett klick bort när de bästa resurserna ska paras ihop med sina nya uppdragsgivare.

Profiler är byggt för att skapa nytta för Sigmas partners. Det kostar inget att anmäla sig som konsultpartner och en genomarbetad partnerprofil gör det lätt att hitta uppdrag till den mest lämpade konsulten. Blir det match så kontaktas du av den uppdragsansvarige för att t.ex. inleda ett samarbetsavtal.

Allt du behöver göra är alltså att lägga lite extra tid på att göra din profil så bra som möjligt! När du byggt din profil har du direkt ett 40-tal uppdragschefer som dagligen använder Profiler på ditt lag. De jobbar ständigt för att hitta Sveriges bästa uppdrags- och konsultmatchningarna inom bl.a. industri, projektledning och automation.

Så småningom kommer du t.ex. kunna prenumerera på uppdrag i kategorier som passar din expertis, men i detta öppningsskede är den funktionen inte riktigt färdig. Antalet publika uppdrag är därför begränsat. Det behöver dock inte vara negativt, utan tvärtom ge din profil lite extra fokus. Vi fortsätter bygget med Profiler och ser fram emot att göra det tillsammans med dig!

Att få någon att jobba för dig är inte svårare än så. Gratis dessutom. Vad väntar du på?

 

För mer information vänligen kontakta:

Carl Sidenvall, Chef Partner- och Nätverksaffärer

E-post: carl.sidenvall@sigma.se 
Telefon: +4670-695 89 43


Expect a better tomorrow

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR