Sigma Industry East North

Kvalificerade ingenjörstjänster för industrin

Sigma Group

EXPECT A BETTER TOMORROW

Sigma består av ett flertal bolag med olika tekniska kompetensområden som tillsammans bildar Sigmagruppen. Vi är idag 2 400 anställda med verksamhet i 11 länder. Vi erbjuder våra kunder kvalificerad expertis som gör deras produkter ännu bättre. Kunderna finns inom flera olika branscher och är verksamma både i Sverige och i övriga världen.

Vi har ett gediget tekniskt kunnande och vi skapar skillnad genom vårt engagemang. Vi är proaktiva och finner nya lösningar. Det är vad du gör som räknas – inte vad du säger. Vi har stort engagemang för vår enhet. Kraften i detta blir ännu större genom att vi samverkar inom hela Sigma.Vi kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder och vår omvärld.

Efterhand som vår erfarenhet växt har vi kommit till insikt om att engagemang för utmaningar i samhället är väsentligt. Det är en del av vår passion. Välgörenhetsprojektet Star for Life är ett exempel på detta. Som medarbetare vill vi dra vårt strå till stacken såväl till ett bra företag som till ett gott samhälle.

Det är genom ”passion and execution” som Sigma skapar skillnad.

Som privatägt bolag med långsiktig strategi, tar vi besluten själva som rör vår egen utveckling. Till vår glädje blir det successivt allt fler som är med och formar utvecklingen och ger sitt bidrag till en bättre morgondag.

Vi erbjuder våra tjänster genom dessa verksamheter:

VI GÖR DIN VERKSAMHET SMARTARE

Sigma IT Consulting är det ledande IT-tjänstföretaget för kunder som behöver både stark lokal närvaro och en förmåga att leverera globalt. Resultatet av våra insatser märks i deras effektivitet och innovationskraft. Vi gör varje kunds verksamhet smartare.

Besök Sigma IT Consulting

INNOVATIVA LÖSNINGAR INOM TEKNIK OCH INFORMATION

Sigma Technology är en global leverantör av produktinformation, inbyggda system och offshoreutveckling. Vi har expertis och ett passionerat intresse för teknik och information och är stolta över att kunna leverera med hög kvalitet och ständigt bli bättre. Vi lever efter devisen ”Local Drive & Global Strength” och har kontor över hela världen för att vara nära våra kunder.

Besök Sigma Technology

VI FÖRVERKLIGAR INTERNET OF THINGS

Sigma Connectivity erbjuder spetskompetens för att konstruera och utveckla produkters förmåga att kommunicera. Tekniken kan utnyttjas för att utveckla funktionalitet, tjänster och affärsmodeller i allt från traditionella industriprodukter till hushållselektronik och kommunikationsutrustning. Vi är en pådrivare inom Internet of Things.

Besök Sigma Connectivity

KVALIFICERADE INGENJÖRSTJÄNSTER FÖR INDUSTRIN

Sigma Industry erbjuder svensk industri kvalificerade konsulttjänster inom produktutveckling, industridesign, processteknik och produktionssystem. Erbjudandet utgår från de klassiska ingenjörsdisciplinerna inom mekanik samt el/automation och spetskompetens inom specifika nischområden adderas efter teknikens trender.

Besök Sigma Industry

TEKNISK RÅDGIVNING INOM SAMHÄLLSBYGGNAD

Sigma Civil är ett snabbväxande företag inom tekniska konsulttjänster på den svenska marknaden, med huvudfokus på infrastruktur och byggprojektering. Genom smartare organisatorisk dynamik, högre flexibilitet och framåtriktade idéer hjälper vi våra uppdragsgivare förverkliga sina projekt med större effektivitet.

Besök Sigma Civil

FÖRSTKLASSIGA IT-TJÄNSTER FÖR OFFSHOREKUNDER

Sigma Software erbjuder IT-tjänster av högsta kvalitet för offshorekunder. Våra tjänster omfattar produktutveckling och support, skräddarsydd mjukvaruutveckling inklusive mobil utveckling samt IT-konsulting. Vi har omfattande kompetens inom e-handel, dokumenthantering och mjukvara för datainsamling.

Besök Sigma Software 

 

Kontakt

Sigma Industry East North AB
Telefon: 0705-41 81 77
Sigma Industry West AB
Telefon: 0733-53 43 00
Sigma Industry South AB
Telefon: 0767-64 91 05

Sigmakoncernen
SNABBLÄNKAR